Bryllup – Dette er min forlover!

annonse ⎮ lenker ⎮ glitter, nly

Da jeg skulle velge forlover til bryllupet var det mange ting som var viktig for meg å tenke på. Personen jeg skulle velge måtte være noen som står meg nær, som syns det er gøy å hjelpe meg og som jeg vet at stiller opp når jeg trenger hjelp.

Det måtte også være noen jeg stoler på at kan være der for meg igjennom hele bryllupsprosessen, og som jeg vet at ønsker meg det aller beste. 

KJOLE HER  HÅRBØYLE HER

Da jeg tenkte på alle disse tingene ble jeg bare enda mer sikker på at personen jeg hadde tenkt på at skulle være min forlover, var rett hele tiden. Da jeg så reaksjonen personen hadde når jeg spurte, ble jeg enda mer sikker på at jeg hadde tatt helt riktig valg.

Personen jeg valgte å ha som min forlover er Rebecca. Det er den venninnen som står meg aller nærmest, hun stiller alltid opp uansett hva, og elsker å hjelpe meg med alt fra å pynte opp til fester til å velge ut planter på Plantasjen. Hehe! 

Dere husker kanskje for en liten stund siden da vi gikk på ski sammen? Det var da jeg spurt Rebecca om hun ville være forloveren min. Jeg hadde allerede bestemt meg for at jeg skulle spørre henne, men det skjedde litt mer plutselig enn jeg planla.

Vi stod midt i løypa da hun spurte “Jeg vet jeg ikke er familie, og kanskje ikke invitert i bryllupet hvis dere ikke skal ha venner og sånt, men kan jeg være med da du skal prøve bryllupskjole?”. Jeg lo litt for meg selv. Rebecca tar virkelig ikke noe som en selvfølge, og det er det som gjør henne så ekstra god. 

Jeg svarte bare med “Selvfølgelig skal du få være med når jeg skal velge kjole! Men jeg har et spørsmål til deg; vil du være forloveren min?”. Rebecca ble så rørt at hun begynte å gråte, og hun svarte ja! Ingen tvil om at jeg valgte rette person. Hehe! 

På skituren skravlet vi masse om bryllup, og Rebecca hadde allerede mange gode idéer om både plasser å ha bryllupet og ting til selve bryllupet.

Da vi tok kaffe på fredag var det første gang vi fikk vært med hverandre etter skituren, så dere kan jo tenke dere hvor mye snakket om bryllup. Rebecca er mildt sagt en bryllupsperson, og har blant annet sett alle de 14 sesongene av “kjolen som sier ja”, så hun har mange gode tips jeg kommer til å trenge. 

 

Hvem ville du valgt som forlover i ditt bryllup?

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

21 kommentarer

Siste innlegg