Problemer med bryllupsplanlegging

annonse – lenker – nly, gucci, idealofsweden, bikbok

I dag hadde Rebecca og jeg en etterlengtet lunsj. Vi har jo bare hengt skikkelig sammen en gang siden New York, så nå var det på tide med en lunsj. Hun har jo nettopp vært i Polen så hun hadde mye spennende å fortelle om den turen. Selv om det gikk for det meste i bryllupssnakk.

Rebecca er “litt” mer bryllupsfrelst enn hva jeg har vært tidligere, så hun har bokstavelig talt sett alle episodene av “say yes to the dress”. Jeg tror kanskje jeg har sett 20 minutter totalt.. Haha. 

Jeg har liksom alltid vært den som heller setter på Family Guy eller en krimserie. Det får jeg virkelig igjen for nå. For jeg aner virkelig ingenting om bryllupsting, og er helt lost i bryllupsplanleggingen. Kjenner jeg har skikkelig problemer med å planlegge bryllupet. For jeg aner jo ingenting om dette.. 

DEKSEL HER  ⎮  GENSER HER

 

Etter at vi hadde spist lunsj sjekket vi alle bokhandlene etter en bryllupsguide. Jeg trenger virkelig en bok som kan gi meg alt jeg trenger å vite, og som er en skikkelig guide på bryllup. Vi fant dessverre ikke en eneste bok. Altså, jeg ville jo trodd at det skulle fantes massevis av bøker om temaet. Men ikke en eneste en! Heldigvis googlet Rebecca når vi kom hjem, så hun fant en guide for meg. Thank god. Det trenger jeg for å si det sånn. Haha! 

GUCCI VESKE HER

 

Uansett, vi koste oss masse og jeg får alltid så mye energi av å være med Rebecca for hun er en skikkelig solstråle! Jeg shoppet også en god del nye klær som jeg gleder meg til å vise dere. BikBok hadde nettopp fått inn nye vårplagg og jeg gikk litt bananas. Hehe! 

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

10 kommentarer

Siste innlegg