6 Triks for en billigere sydentur 

Nå som sommerferien er rett rundt hjørnet, antar jeg at det er mange som vil reise på sydentur. En sydenreise kan fort bli dyr om du ikke er obs på en del ting. Her er 8 triks som kan gjøre din sydenreise billigere! 

 

Finn. no: Bruk finn. no for hva det er verdt. Der får du forslag over mange forskjellige hotell og flyturer fra diverse selskaper, og da blir det mye lettere å velge det billigste og beste alternativet. 

Tripadvisor: Last ned denne appen før du reiser, og lær deg å finne frem på den. Den gjør at du kan velge mellom billige – medium – dyre restauranter, og du kan se bilder av maten fra stedet før du drar dit. Genialt om du vil både styre unna de verste restaurantene, men fortsatt vil spise billig.

Minibar: Om du bestiller vann og snacks fra hotellet hele tiden, kan det fort bli dyrt. Stikk innom et lokalt supermarked og kjøp inn vann og snacks til en billig penge! 

Bo i sentrum: Når du bestiller hotell kan det fort være fristende å velge et som er billigere og litt unna sentrum. Her kan du fort gjøre deg selv en bjørnetjeneste. Tenk over hvor mye penger du må bruke på taxi frem og tilbake til sentrum hver gang du skal noe. For ikke å snakke om at litt av opplevelsen blir ødelagt når du hele tiden bor langt unna alt som skjer.

Prisforskjeller i land: Det er stor forskjell på prisene i forskjellige land. Da vi nettopp var i Meloneras på Gran Canaria var prisene nesten like som norske. Litt billigere enn i Norge selvfølgelig, men det var ikke mye. Så her er det smart å gjøre litt research før du booker turen din! Du kan jo bare tenke deg hvor dyrt det fort kan bli når man skal spise ute til lunsj og middag hver eneste dag på steder som har nesten norske priser. 
 

Når skal du booke? Skal du reise billig er det smart å booke god tid i forkant. Da kan du ofte velge hvilke uker som hotellet og flyturen er billigst. Et annet triks er å følge med på restplasser på finn. no og se om du finner noen kupp. Her kan du fort få en tur som originalt er ganske dyr til en ok penge!

 

Har du noen gode tips til hvordan sydenturen kan bli billigere?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg