Alt om: treningsklokken min!

reklame

Nå er det en god stund siden jeg klikket hjem en ny treningsklokke, som virkelig har forandret hverdagen min mye. Denne treningsklokken har gjort sånn at jeg har mye mer motivasjon til å gå 8000 skritt hver eneste dag, og den har hjulpet meg med å få oversikt på søvnen min.

Søvn og aktivitet er jo virkelig to av de største faktorene til hvordan man føler seg i løpet av en dag, og det er viktige faktorer på helsen. 

Sportsbh – HER  // Tights – HER  // Treningsklokke – HER

Det som er veldig spennende med denne klokken er at den forteller deg hvor mye du faktisk sover hver natt, og ikke bare hvor lenge du har vært i senga. For ofte kan vi bruke lang tid på å sovne og vi kan våkne i løpet av natten. Denne klokken gir deg full oversikt over alt dette, og ved å bruke disse hjelpemidlene kan du selv finne ut hvor mye søvn du trenger. 

Personlig har jeg funnet ut av at jeg kun bør sove mellom 6-6,5 timer hver natt for å fungere best. Klokken har også en vibrerende alam-funksjon man kan bruke for å bli vekket om morgenen. Det er genialt om man ikke vil ha på høye alarmer som vekker den du sover med, som kanskje skal opp til et annet tidspunkt enn deg. 

Når du har på deg klokken måler den hele tiden pulsen din, hvor mange skritt og meter du går, og hvor mange kalorier du forbrenner. Siden den hele tiden måler pulsen blir kaloriene mye mer korrekte, enn hva de ville vært om du ikke hadde pulsmåler på klokken. Så det er jo helt genialt! 

Du kan også gå inn på appen på telefonen din og se oversikt over hele treningsdagboken din. Jeg elsker å se hvor mye jeg har gått de forskjellige dagene, og jeg digger å konkurrere med meg selv om å gå mer og mer for hver dag som går. 

Fra appen kan du også skru på treningsøkt, så du kan tracke en økt mens du trener. Er du på joggetur viser den deg et kart over hvor du har løpt også. Så det er ekstra gøy! 

Håper dere fikk litt mer input på hvordan treningsklokken min fungerer. Du finner forresten treningsklokken min HER. Den finnes i enda flere farger HER. Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på! 

💪🏼💦

13 kommentarer

Siste innlegg