Et tips for å bli effektiv

// reklamelinker

Woho! I dag har jeg virkelig vært effektiv! Jeg klarte å stå opp ganske tidlig i dag, og det er jeg så glad for! Som dere kanskje har sett på snapchatten min (stinablogg) la jeg ut bilde av den utrolig fine soloppgangen som var jeg kunne se utenfor huset. Det så jo helt magisk ut, og gjorde det ekstra koselig å stå opp tidlig. Nå skal det sies at jeg stod opp rett før 8. Så det var ikke ekstremt tidlig. Men for meg er det ganske tidlig. Hehe! 

Det er helt utrolig hvor mye jeg har rukket siden jeg stod opp. Jeg har allerede rukket å gå igjennom typ 120 mailer, svare en hel haug og slette en hel haug random reklame mailer. I tillegg fikk jeg endelig tatt litt antrekksbilder! Testet ut det nye kameraet mitt til dette for første gang, og syns det fungerte ganske greit, spesielt med tanke på hvor dårlig lys det er ute om dagen!

Etter at jeg hadde tatt litt antrekksbilder fikk jeg også tatt bilder til resten av dagens innlegg, som kommer senere i dag. Så nå skal jeg straks ta meg en god pause, og se på litt kardashians før jeg begynner å jobbe igjen! 

Tenkte det er mer inspirerende for dere å se bilder av tingene, og enkelt finne hvor dere kan kjøpe de. Enn at jeg bare skriver butikkene, også må dere lete dere ihjel. Hehe! Så da er det bare å klikke på bildene av tingene, for å finne der produktene er fra. Obs; reklamelinker! 

     

9 kommentarer

Siste innlegg