Skrive bok, Offentlig person, Motivasjon, Bloggerne, ++ Ukens spørsmål #220

reklame: nelly

Hvor får du motivasjonen din fra?
– Godt spørsmål egentlig. Jeg blir veldig motivert av å sette meg store mål, og jobbe hardt for å nå de. Jeg elsker også å høre på podcaster der andre som har oppnådd stor suksess snakker om veien dit, og hvordan livet er nå. 

KJOLEHER

Hva er din naturlige hårfarge?
– Jeg har farget håret mitt bittelitt mørkere enn det er naturlig. Men det er basically samme farge. Når jeg har 6 ukers ettervekst syns det egentlig bare i sola. Så jeg har ganske mørkt naturlig. Love it! Hehe!

 

Hvordan er det å være så offentlig? Merker du stor forskjell fra før du ble en influencer?
– Følgerskaren min har vokst veldig jevnt over mange år, så det har liksom ikke kommet på en og samme gang. Så jeg har egentlig blitt vandt med det, og ikke tenkt noe over det. Å være en offentlig person kan være veldig krevende til tider, for det er så mange som følger med og som dømmer meg for alt mulig rart. Det er jo et stort press om å prestere på topp 24/7, så ja, det er ikke bare-bare. Men det er også veldig gøy, og det er skikkelig koselig at jeg har en skikkelig stor heiagjeng som jeg kan dele livet mitt med! 

Når begynte du å blogge?
– Jeg begynte å blogge i april 2010, også gjorde jeg det på heltid fra 2013/2014. Sykt å tenke på at jeg har holdt på så lenge! Klarer nesten ikke huske hvordan det var å ikke blogge. 

 

Er Chloe redd for tordenvær?
– Nei, hun bryr seg ikke om det i det hele tatt. Hvilket jeg er veeeldig glad for!

Hva synes du om folk som sier at, blogg ikke er en jobb?
– Vel, det finnes mennesker der ute som sier at jorda er flat. Så det er ikke alle mennesker som forstår like mye av hvordan verden fungerer. Tjener man nok på noe til å leve av noe, er det en jobb 🙂 

 

Jeg prøver igjen for tredje gang: du nevnte i starten av sommeren at du skulle noe i slutten av juli som utfordret deg masse. Hva var det og hvordan gikk det?
– Beklager at jeg ikke har svart før. Har måttet holde det skjult, så har ikke kunnet sagt noe. Utfordringen var fjellturen jeg var på, på fredag. Der besteg jeg “styggemannen” og det var en utrolig utfordrende 6 timers gåtur i bratte oppoverbakker, som var så bratte at vi til og med måtte dra hverandre opp. Hehe! Det var slitsomt, men jeg er veldig glad for at jeg klarte det! Les mer om turen og se bilder HER

Hvor kan man se Bloggerne? Har ikke tv2 sumo
– Det kommer til å gå på TV2 livsstil til faste sendetider. Får snart vite når det begynner å gå. Om du derimot har tv2 sumo kan du se det der. 

 

Hvilken selvbruning bruker du?
– Nå som det har vært sommer har jeg ikke brukt det noe særlig. Men på høsten / vinteren og våren bruker jeg det hele tiden. Den jeg bruker har oliventoner i seg så den jevner ut de røde hudtonene som ofte er i nordisk hud, så man får en skikkelig gyllen og fin farge. Den sitter også veldig godt, og blir veldig jevn. Har aldri fått et ujevnt resultat med den, så det er jo supert. Er jo ikke særlig lekkert med selvbruningsstriper nedover armene.. Haha! Selvbruningen jeg bruker finner du HER til kun 99,- (en flaske varer i flere måneder!)

Er det store prosjektet du har snakket om, at du skriver en bok? 
– Nei, jeg har ingen planer om å skrive en bok i den nærmeste fremtiden. Prosjektet jeg har snakket om ønsker jeg å holde hemmelig en liten stund til. Det er mye som skal gjøres før alt er klart, og om jeg får det til kommer det til å bli helt sinnsykt. Ingen bloggere har gjort dette før, så dette blir veldig spesielt! 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

24 kommentarer

Siste innlegg