Jeg besteg et fjell!

annonse – dnt

I går gjorde jeg noe som jeg har gruet meg til lenge, og som var en stor utfordring for meg. Dette er noe jeg har jobbet meg mot i månedsvis, og som har vært et stort mål for meg. I går besteg jeg et fjell! Altså. What? Jeg som var totalt utbrent for bare noen få måneder siden, besteg et fjell i går!

Det var en tung og slitsom tur på 6 timer. Men jeg hadde med meg et team av motiverende og gode mennesker som hjalp meg. Jeg skal ikke snakke så mye om hele greia, for det kommer ut etterhvert. Men jeg vil bare vise dere litt fra turen og skryte litt av meg selv, over at jeg faktisk klarte dette. Hehe! 

Her hadde vi gått i cirka tre timer, og jeg kjente at kroppen begynte å gi opp. Styrken min er jo virkelig ikke på topp, og ei heller kondisjonen. Jeg så endelig toppen av fjellet, men det var myeeee lengre bort enn jeg trodde.

Jeg satt meg ned et par minutter og holdt faktisk på å gi opp. Kroppen var så sliten, og jeg hadde mest lyst til å gråte. Men jeg pushet meg igjennom det, sa til meg selv at dette skulle jeg klare. 

Endelig på toppen av fjellet. Det pøsregnet på den siste etappen opp til fjellet, og vi måtte bokstavelig talt dra hverandre opp for å komme helt opp. Da vi kom på toppen ble det strålende sol og vi fikk et fint øyeblikk på toppen.

Den følelsen jeg fikk når jeg endelig kom til toppen kan nesten ikke beskrives. Det var en så stor mestringsfølelse at jeg kan ikke få sagt det. Det var så deilig å endelig føle at jeg var på topp igjen! 

Utsikten på toppen var helt ekstremt fin. Jeg ble helt målløs når jeg så den. Her snakker vi Norge på sitt vakreste. Ingen tvil om at jeg kommer til å dra på flere fjellturer for å se mer av Norge! 

For en tur dette var! Det var som sagt slitsomt og tøft, men jeg er så glad for at jeg klarte det! 

27 kommentarer

Siste innlegg