Plastiske operasjoner? Farge håret blondt? Bloggerne filming ++ Ukens spørsmål #212

annnonse; boozt & ellos

Hvorfor vil du ikke gifte deg i kirken?
– Fordi jeg er ikke kristen, og jeg tror ikke på religioner. For meg blir det like unaturlig å gifte seg i kirke, som det er for kristne å gifte seg i en synagoge basically. Jeg har helt siden jeg var 3 år gammel vært ukristen, og jeg konfirmerte meg humanetisk. Jeg kan legge ut i det vide og det brede om alt jeg syns om kirken og hvor mye som er galt med den, men det ønsker jeg ikke å bruke plattformen min til akkurat nå.

Hvor mange kvadratmeter er walk in skapet ditt?
– Nå måtte jeg faktisk måle, for det var jeg ikke sikker på! Det er 7kvm. Sjukt å tenke på at det bare er to kvadratmeter mindre enn rommet jeg bodde på i kollektiv for 3 år siden. Se hele walk in closet mitt HER

Kunne du tenkt deg å farge håret ditt bli blondt?
– Det prøvde jeg på da jeg gikk i 8 klasse, og det failet totalt. Jeg har hatt lyse brunt hår noen ganger tidligere. Men jeg kler det rett og slett ikke. Så nei, jeg kunne aldri tenkt meg å farge håret blondt. Liker den fargen jeg har nå! 

 

Hvilken treningsklokke bruker du?
– Treningsklokken som jeg bruker har jeg hatt i litt over et år, og jeg er så ekstremt fornøyd med den. Jeg bruker den nesten hele tiden, og jeg blir så utrolig motivert til å gå noen ekstra skritt hver eneste dag, og komme i bedre form ved å bruke den. Den måler også hvor mye jeg faktisk sover og hvor bra kvaliteten på søvnen var, også får jeg full oversikt over hvor mye jeg forbrenner hver eneste dag og aktiv jeg faktisk er. Den er også liten og veldig fin, så den passer perfekt å bruke utenfor treningen også. Klokken er fra fitbit og du finner den HER. 

Hvordan er det å bli filmet til Bloggerne? Er det stress eller er det morsomt?
– Det er veldig morsomt! De jeg jobber med er veldig hyggelige og jeg føler ikke at jeg “jobber” egentlig. Hehe! Jeg er jo bare meg selv når jeg blir filmet, så det går jo bra. Sykt å tenke på av vi bare har 1 eller 2 filminger igjen så er denne sesongen ferdig. Det har gått så utrolig fort!

 

Hva gjorde at du ville begynne med hageprosjektet?
– I vinter var det så drittvær og jeg satt bare og lengtet til sommeren. Jeg så på sykt mange YouTube videoer der de holdt på i hagen, og vips så hadde jeg fått helt dilla på hage og blomster selv. Jeg har jo også vokst opp med en familie som er over gjennomsnittet glad i blomster og hage generelt, så det gleden har nok endelig kommet til meg også. Gleder meg til juni er ferdig og jeg har bedre tid så jeg kan fortsette med prosjektene mine!

Hvilken setting spray bruker du?
– Jeg bruker en som jeg har brukt i typ et år nå. Den er helt sinnsykt bra og jeg skjønner virkelig hvorfor sykt mange beauty instagrammere bruker den. Den får pudderet til å smelte perfekt sammen med foundationen, også matter den litt ned, og får alt til å sitte som støpt hele dagen og hele natten. Den er virkelig å anbefale! Du finner den HER og den er fra Urban Decay.

Hvis du skulle flyttet til et annet land, hvilket land skulle det blitt?
– Jeg har lenge hatt lyst til å bo i USA, så kanskje der? Politikken der er jo ganske på trynet så det er ganske negativt. Men landet i seg selv er jo bra, og det er jo så mye som skjer der! Men heldigvis bor jeg i Norge, og jeg har ikke akkurat tenkt til å flytte med det første. 

 

Hva syns du om at så mange bloggere operer seg og blogger åpent om det?
– Jeg syns at hver en og en får gjøre akkurat det de selv ønsker. Jeg føler at mange bloggere er flinke til å vise begge sidene av saken, altså fordelene men også ulempene ved å legge seg under kniven. Det å operere utseendet er jo ikke akkurat noe nytt, men frem til bloggere har vært åpne om det, er det nesten ingen som har snakket om komplikasjonene rundt det, og hvordan det faktisk er psykisk.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

26 kommentarer

Siste innlegg