House tour: Walk in closet!

For en liten stund siden kjøpte jeg en ny linse til kameraet mitt. Dette var en vidvinkel linse som jeg egentlig bare skulle bruke til å vlogge. Helt til jeg innså at, hey! Jeg kan bruke den til så mye mer. Blant annet til å ta bilder av huset, sånn at hele rommet faktisk blir med.

Tidligere da jeg har tatt bilder av huset for å vise dere her på bloggen, har jeg brukt en vanlig standard-linse på kameraet, og den har jo nesten ikke fått med noe av rommet! 

Blusen min finner du HER
 

Derfor har jeg kommet på en smart idé. Siden det snart er et år siden jeg flyttet inn i huset med Per Fredrik, og vi endelig har “bodd oss litt til”. Tenkte jeg å kjøre en runde med house tour i bilder! Nå får jeg endelig vist dere skikkelige bilder av alle rommene, også får dere se alle nye ting i huset. I tillegg får alle dere som er nye lesere sett hvordan hele huset ser ut! 

Først ut er walk in closet mitt. Dette er uten tvil favorittrommet i huset, så da ville jeg starte med det! Her har jeg alle klærne, skoene, smykkene, veskene og solbrillene mine. Dette er virkelig et rom jeg har drømt om i åresvis, og endelig har jeg det!

Forresten; Per Fredrik har ikke klærne sine her. De har han i klesskapet sitt som er på treningsrommet. Om noen skulle lure. Hehe! 

Hvor nydelig er ikke dette marmorfatet? Jeg elsker det! Du finner det forresten HER 

Så det var en liten titt inn på hvordan mitt walk in closet ser ut. Neste rom ut blir stuen. Så da er det bare å følge med! 

 

9 kommentarer

Siste innlegg