Ukens spørsmål #178 – Kosthold, Paradise Hotel, Privatliv, Chloe +++

// inneholder reklame

Har du veldig strengt kosthold, eller bare veldig høy forbrenning?
– Jeg har ikke noe super strengt kosthold. Jeg spiser sunt, og om jeg vil ha noe digg som er usunt så spiser jeg det. Men jeg passer selvfølgelig på at det ikke blir for mye usunt, for det er virkelig ikke bra. Alt er greit i moderate mengder tenker nå jeg. 

Treningstopp – Nike, HER

Shorts – Nike

Treningsklokke – Fitbit, HER
 

Var det en spesiell hendelse der bloggen din ble populær (et spesielt innlegg eller noe?) eller gikk alt sakte og gradvis?
– Jeg begynte å blogge for 7 år siden og det har gått ekstremt sakte men sikkert oppover, hehe! Jeg har ikke fått noe gratis trafikk via hverken Paradise Hotel, Bloggerne, Unge Mødre eller fra andre bloggere, som de aller fleste på topplisten har fått. Jeg har derimot bare blogget mye og gjort mitt beste, og det er det jo tydeligvis mange som liker siden jeg nå har cirka 12’000 unike som leser bloggen min hver dag, noe som er utrolig gøy! Kan nesten ikke tro at så mange følger med! 

Topp – NLY, HER (20% rabatt ved å bruke koden “FILTER”)

 

Er Chloe en Langhåret Chihuahua eller er hun en papillon?
– Hun er 100% Papillon, hehe!

 

Er Chloe i buret sitt på kvelden?
– Hun sover i buret sitt om natten ja. Helt fra vi fikk henne var vi veldig nøye på at hun ikke skulle ligge i senga med oss, og heller ikke i bur inne hos oss. Er greit å ha litt privatliv for meg og Per Fredrik også, hehe! Hun har bur med teppe som hun ligger i som er i gangen. Hver kveld når hun skal legge seg sier vi bare “ta med teppet og legg deg i buret” og da tar hun med teppet bort til buret, går inn i buret og venter på at jeg skal hjelpe henne med å få inn teppet. Hun er så søt når hun gjør det!

Hvor gammel er du? 
– Jeg er 24. 

 

Siden deg og Per Fredrik ikke vasker hverandres klær, har dere da en vaskemaskin hver? Eller er den andre jeg så i videoen på snapchat en tørketrommel?
– Hahaha! Det er en tørketrommel altså. Vi har ikke hver vår vaskemaskin altså. Får være grenser! 

Topp – Gina Tricot, HER

 

Kommer du noen gang til å slutte med bloggen?
– Vanskelig spørsmål! Sånn som ting er nå ville jeg overhodet ikke sluttet. Jeg har jo lyst til å fortsette med blogging etter at jeg har fått barn, og jeg tipper at jeg kommer til å blogge til jeg er sånn 40 ish. Kan godt hende jeg holder på lengre enn det også, men det får vi ta som det kommer. Hehe!

 

Kan du legge ut bilder av bilen din?
– Jeg la ut et innlegg med et stort bildedryss av bilen når jeg nettopp hadde kjøpt den, som du kan se HER.

 

Noe du lurer på til neste
“ukens spørsmål”?

💗💗💗

30 kommentarer

Siste innlegg