Slik ser den nye bilen ut!

Da var det på tide å vise dere litt flere bilder av den nye bilen min. Da jeg kjøpte den på tirsdag lovte jeg å vise dere mer bilder av den, så da benytter jeg sjansen nå!

Har allerede rukket å kjøre en del med bilen, og jeg elsker den! Den er så perfekt til meg som det går ann. Den er bare liten og snerten, samtidig som den er romslig inni, også er den jo så fin! 

Hahaa, legg merke til ansiktsuttrykket til Chloe! Dæver av henne!

Elsker at det er så god plass i bagasjen! Setene forran kan også legges ned, for ekstra stor plass. Det er deilig det! Spesielt om man har kofferter og skal avgårde, eller bare har vært på en skikkelig shoppingrunde. Hehe! 

Er sikkert veldig mange av dere som tenker at det er dumt å kjøpe hvit bil når man bor i Norge, siden bilen fort blir møkkete. Men det blir litt sånn som da Per Fredrik og jeg kjøpte hvit sofa. Ja den ser fortere møkkete ut, men da husker man i alle fall på å vaske den. Tipper sofaen vår er ekstremt mye renere enn de fleste sine sofaer. Når vasket du sofaen din sist liksom? De fleste gjør det ekstremt sjeldent. Vi derimot, vi vasker den ofte, så den alltid er ren.

Litt sånn blir det med bilen også. Hadde jeg hatt en bil som var i en farge som skitten ikke syntes på, hadde jeg sikkert aldri giddet å vaske den. Men når den er hvit blir jeg automatisk flink til å vaske den. Noe som er så utrolig viktig for å unngå rust fra salt og andre ting fra veien.

Ah, den bilen her altså! Den kunne jeg ikke vært mer fornøyd med. Kjenner det er skikkelig rart å endelig ha en egen bil. Jeg får liksom en slags frihetsfølelse som er vanskelig å forklare. Men det er så herlig! Fremover kommer jeg uten tvil til å pendle mye mer inn til Oslo enn hva jeg har gjort tidligere. Det blir så gøy! 

19 kommentarer

Siste innlegg