Større rumpe + strammere mage på 30 dager!

I dag kom jeg på en veldig god idé! Jeg har jo ikke klart å komme helt igang med styrketreningen, som jeg skulle komme igang med etter nyttår. Hver gang jeg starter går jeg på samme smellen, jeg tar i altfor hardt, kjenner ikke mine egne grenser, og blir støl i dagesvis etterpå. Så støl at motivasjonen til å trene styrke blir totalt drept. Det er jo så kjipt!

For styrketrening er så utrolig viktig for kroppen. Ja jeg jogger og går mye på tredemølla, og det er jo bra det. Men styrke er etter min mening (og mange andres) minst (om ikke mer) viktigere. Siden styrketrening styrker opp kroppen og gjør hverdagen mye lettere å takle. I tillegg gjør jo styrketrening at kroppen får mer former, i form av muskler. Magen blir mer muskuløs og rumpa blir større, og det er jo ikke akkurat noe å takke nei til. Hehe! 

Så for å komme igang med styrketreningen igjen har jeg tenkt til å gjøre en fitness challenge. Her er det to forskjellige øvelser jeg skal gjøre; squat (knebøy) og planke. Jeg har satt opp et skjema på 30 dager som viser hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene.

For hver dag øker antall squats og antall sekunder med planke, sånn at det jeg pusher meg selv mer og mer hver dag, men uten at jeg starter altfor hardt. 

Jeg vil tippe jeg er ikke er den eneste som har slitt med å komme igang med styrketreningen, så derfor vil jeg dele skjemaet med dere. Lagre det gjerne på telefonen din, og følg det hver dag. Gjør det enten alene, eller ved siden av kondisjonstrening for å styrke kroppen. 

Nå kjenner jeg virkelig at jeg er så gira på å komme igang med styrketrening igjen! Ja til en sterk kropp som kan klare alt! Dette blir så gøy, og jeg håper dere tar utfordringen og blir med! 

Edit: Jeg starter challengen i dag, så dette blir dag 1 på skjemaet. Så det var en del som spurte i kommentarfeltet, så da sier jeg ifra her og 🙂

 

98 kommentarer

Siste innlegg