Ukens spørsmål #127

Er det mye styr å ha hund? Merker du at det tar mye tid av dagen din?
– Siden Chloe er en liten valp er hun enten helt i hundre, eller så sover hun. Så når hun er helt i hundre, får vi ikke gjort så mye annet enn å være med henne. Men selv om vi må bruke en del av tiden vår på henne, er det jo det vi vil. Man skaffer seg jo en hund fordi man vil ha en liten baby å leke med. Så selv om det er litt styr, er det veldig koselig!

Kan du lage room tour video?
– Jeg har allerede hatt en tour video der jeg viser hele huset. Videoen finner du HER.

 

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg om morgenen, og når står du opp?
– Jeg pleier å stå opp sånn i 8-9 tiden. Får helt angst av å stå opp i 6-7 tiden, så det skjer nesten aldri. Og etter 9 blir for sent syns jeg. Så ja, 8-9 tiden. Hehe! Når det kommer til hvor lang tid jeg bruker på å fikse meg kommer dette litt ann på. Om jeg ikke trenger å vaske håret tar det som regel 30-45 minutter med sminke, klær og hår. Må jeg vaske håret tar det minst 30 minutter lengre. 

 

Er dere ikke redd for at Chloe skal ødelegge ting i huset? Som sofaen og tepper!
– Tja, sofaen vår har puter som kan vaskes så når hun har uhell og tisser på putene, vasker vi de bare. Men hun har allerede bitt ganske mye på noen av putetrekkene, så de må vi nok bytte når hun slutter å klø så mye i tennene. Heldigvis har vi ingen tepper rundt i huset, så der slipper vi billig unna! Men når man får seg en liten valp må man regne med at litt ting her og der blir ødelagt. Men dyre ting er vi flinke til å legge vekk, så hun ikke biter på det. Vi lar for eksempel aldri sko ligge å slenge rundt.

 

3 positive og 3 negative ting med å blogge?
– Positive: Verdens søteste lesere, jeg kan bestemme min egen timeplan, og jeg har en plattform der jeg når ut til tusenvis av mennesker.
Negative: Har aldri fri, mye hatkommentarer og 

 

Hvor er glitterputene deres fra?
– De er fra Kremmerhuset. 

 

Hvilket fag var du best i på skolen?
– Det var nok matte og engelsk. Syns matte er veldig gøy! Og når jeg var liten så jeg på veldig mye tv program på engelsk i tillegg til at jeg hadde veldig flink lærer på barneskolen, så da ble jeg veldig flink i det! 

 

Har Chloe lært noen triks enda?
– Vi konsentrerer oss mest om å lære hun å ikke bite andre ting enn lekene sine, og ikke tisse inne. Hun er jo bare 9 uker gammel, så det er veldig mye hun skal lære i en så ung alder. Triks kan hun heller lære når alt “basic” er lært. 

 

Vurderer dere å kjøpe en hund, så ikke Chloe blir ensom?
– Både Per Fredrik og jeg jobber hjemmefra, så Chloe er nesten aldri alene. Siden vi fikk henne for litt over en uke siden, er det lengste hun har vært alene 20 minutter. Resten av tiden har vi vært i huset med henne, så hun blir nok aldri ensom. Så en hund til en virkelig ikke nødvendig. Tror også det blir litt vel mye hunder her om vi skal ha 2 stykker. 

 

Vil du og Per Fredrik ha barn i nærmeste fremtid?
– Nei absolutt ikke. Vi merket allerede hvor mye ansvar det er å ha en liten valp i hjemmet, så barn er vi virkelig ikke klare for. Vi har begge veldig hektiske jobber der vi må jobbe mye, så et barn passer virkelig ikke inn i hverdagen vår. Det må bli mye senere når vi har litt mer ro i jobbene våre, og er klare for barn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hender det at du savner å bo i Oslo?
– Det hender en sjelden gang iblant at jeg savner det å kunne gå på cafe, eller bo nærmere venner. Men jeg syns det er så fint å bo her i Sandefjord, at det gjør meg ingenting. Her i Sandefjord er det trygt, jeg har stort hus, og jeg slipper naboer på alle kanter som man alltid må høre. For ikke å snakke om de folka som bygde en bygning ved siden av leiligheten min i Oslo, de savner jeg virkelig ikke. Heller ikke de klin gærne nærkisene som bodde under meg. Men når det kommer til selve Oslo byen, så pendler jeg frem og tilbake såpass mye at jeg merker ikke til noe savn. Oslo er en sånn by som er veldig gøy å besøke, men for min del syns jeg ikke det var like gøy å bo der.

 

Hvordan føler du deg etter at du stengte kommentarfeltet?
– Jeg føler meg mye bedre! Skrev innlegg om det i går som du kan lese HER

 

Hvor mye kostet Chloe?
– Vi betalte 12’000,- kr for henne. Når det kommer til Papillon ligger som regel prisen mellom 9’000-15’000,- kr. Er ikke hunden registrert i NKK koster den som regel 9’000, er den registrert koster den som regel 12’000, og hvis den er etter premierte foreldre koster den som regel 15’000. 

Hva er det rareste du har opplevd fra en fan?
– Oi, godt spørsmål! Jeg tror nok det mest rare og creepy, er når jeg bodde hjemme hos foreldrene mine for noen år siden. Da var det en stalker som kom utenfor huset og la brev i postkassa flere ganger, der han skrev side opp og ned om hvor mye elsket meg. Det var jævlig ekkelt, og jeg ble ganske uvell av det. En ting er å kommentere bildet mitt på instagram og si jeg er pen, men når du drar hjem til noen som bor på skjult addresse, legger brev i postkassa og forteller at du elsker meg, ja da går man langt over streken. 

 

 

På grunn av at jeg har stengt kommentarfeltet (les hvorfor HER), spør jeg heller på snapchat hva dere lurer på til ukens spørsmål. Så om du vil sende inn spørsmål til ukens spørsmål er det bare å legge meg til på snapchat “stinablogg“, og følge med på søndager da jeg sier ifra når jeg åpner snapchatten min for spørsmål! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg