Stenge kommentarfeltet – Oppdatering

Nå er det litt over 2 uker siden jeg valgte å gå til det drastiske tiltaket med å stenge kommentarfeltet her på bloggen. Grunnen til at jeg stengte kommentarfeltet har nok de fleste av dere fått med dere, men for de som ikke har fått det med dere, og dere som har fått det med dere, tenkte jeg å fortelle kjapt hvorfor.

Jeg har blogget i over 6 år, og på den tiden har jeg alltid hatt åpent kommentarfelt, og lest alle kommentarer som har kommet inn på bloggen, youtube og instagram. På denne tiden har det kommet inn over 200’000 kommentarer. Det er ekstremt mange meninger og tanker fra andre mennesker. Å få høre så mange tanker om meninger om meg selv, gjorde meg ekstremt utmattet og sliten. Det var ofte jeg hadde dager hvor jeg ble liggende i senga hele dagen, fordi jeg ble så ør i hodet. Og ofte klarte jeg ikke å jobbe fordi jeg bare hørte repeat på stygge kommentarer i hodet. 

Så til slutt stengte jeg kommentarfeltet her på bloggen. På instagram og youtube er det fortsatt åpent, men der må brukere kommentere med navn, så der er det ikke like ille som regel. 

Men nå som det har gått over to uker har jeg fått kjent en del på det å ha stengt kommentarfeltet. På den ene siden kjenner jeg at jeg virkelig begynner å slippe tak på alle de slemme og bry-seg-litt-for-mye kommentarene.

De går ikke like mye på repeat i hodet mitt lengre, og jeg føler at jeg tørr å skrive litt mer slik som jeg vil, nå som jeg ikke trenger å være redd for at andre skal slenge dritt lengre. Det er veldig deilig å kunne legge ut innlegg som jeg faktisk tørr å skrive rett fra levra. Og det kjenner jeg at virkelig har gjort godt for meg. 

Samtidig savner jeg veldig å ha kontakt med dere. Jeg savner det å kunne spørre dere om tips i kommentarfeltet, og jeg savner å lese søte og koselige kommentarer fra dere. Det er veldig kjipt å føle at jeg mister litt kontakten med dere, her på bloggen. Selv om jeg heldigvis fortsatt kan åpne snapchatten min, og snakke med dere. Noe jeg har gjort flere ganger også. 

Så jeg vet ikke helt hva jeg gjør når det kommer til dette kommentarfeltet folkens. Jeg tenker i alle fall at jeg kommer til å holde det stengt ut september, også kommer jeg til å ta en avgjørelse på hvordan jeg syns at ting går. Syns jeg at det er deilig å ha kommentarfeltet lukket, åpner jeg det ikke før jeg føler for det igjen. Savner jeg det veldig derimot, ja da åpner jeg det. Men frem til da får jeg bare ta tiden til å se hva jeg føler om det!
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg