12 Ting du kan gjøre på en regnværsdag!

// inneholder reklamelinker

De siste dagene har det vært langt ifra noe sommervær. Regnet har bøttet ned, og solen har bare glimtet frem en sjelden gang iblant. Men, det positive med at det regner er jo at man får unnagjort masse ting man trenger å få gjort inne. Men om du ikke har en evig lang to-do liste eller rett og slett bare kjeder deg litt i regnværet, har jeg noen ting som du kan gjøre mens det regner!

 

Hjemmespa – På med ansiktsmaske og hårkur, og lakker neglene i noen freshe sommerfarger. Bruk dagen til å gi huden den ekstra næringen den trenger så den er klar for soling når solen kommer tilbake!

Les blogger – Har du ikke rukket å lese igjennom favorittbloggene dine den siste tiden? Da er tiden perfekt for å cathe opp igjen på alle de nye innleggene.

Sminke – Pleier du å ha en fast sminkerutine? Vel, bryt ut av den! Eksperimenter med nye farger og produkter, og prøv deg frem! Kanskje finner du en helt ny sminkelook som passer deg perfekt!

Serier – Legg deg under teppet i sofaen og se på favorittseriene dine. Nå har det forresten nettopp kommet ut en ny sesong av Orange is the new black på Netflix. Selv er jeg helt hekta og har allerede sett 7 timer på det de siste dagene! 

Rydd klesskapet – Bruk tiden til å rydde ordentlig opp i klesskapet. Brett og heng opp alt som ligger og slenger overalt, og få et ordentlig system!

Bak – Bak noen gode boller eller kanelsnurrer som du kan kose deg med, er du lur baker du noen ekstra som du fryser ned og har til senere. HER finner du forresten min favorittoppskrift på kanelsnurrer. 

Bad – Ta et langt bad med masse badeskum eller en bath bomb og bare kos deg! Les gjerne en god bok eller skru på massasjebobler om du har det! 


(edit: var en del som spurte om badekaret er mitt, og ja det er det)

Nettshopp – Hvem sier du må ut i regnværet i handlegater for å shoppe? Sleng deg heller ned på sofaen med laptopen og kjøp nye fint til garderoben eller hjemmet. Mine favorittsteder å handle på nett er definitivt Nelly når det kommer til klær, og Ellos når det kommer til dekor til hjemmet. Også har jo eBay en haug med godsaker også!

Ommøbler rommet – Lei av hvordan rommet / huset / leiligheten din ser ut? Bruk tiden til å ommøblere! 

Café – Ta deg en tur på cafe med en venninne eller to, drikk kaffe sammen og snakk om hva som har skjedd siden sist dere så hverandre

Kakao – Det er få ting som varmer bedre enn litt kakao mens man ligger under pleddet på sofaen, og bare ser ut mot regnet. 

55 kommentarer

Siste innlegg