Ukens spørsmål #64

Hva ser du etter i en gutt?
– Hmm. Vanskelig spørsmål! Gutten må være snill og omtenksom. Jeg syns også det er viktig at man har mange like interesser. Som for eksempel trening. Da kan man gi hverandre råd og tips, og man kan trene sammen. For meg er det også ekstremt viktig at man har tillit mellom hverandre, og at man kan stole på hverandre. Også skal jeg ikke legge skjul på at gutten må være litt kjekk. Hehe! 🙂

 

Hvor er antrekket fra? Kjempefint!
– Shortsen er fra Runwaydreamz og toppen er fra Primark. 

Hva het hotellet du var på i Berlin?
– Det het Steigenberger hotel am kanzleramt. Selv om jeg kun sov der en natt, er jeg veldig fornøyd med hotellet. Det la litt utenfor selve bykjernen, så det er litt dumt. Men absolutt er bra hotell 🙂

 

lurer på om du har noen anbeflaning på en plass i oslo hvor man kan få nappet og formet bryn til en innafor pris? Vet ikke om du gjør det selv eller hos en salong, men jeg viste ikke hvem andre jeg kunne spørre:) om du vet om en plass, kan du si hva adressen er og hva det heter?
– Jeg har aldri gått til en profesjonell for å fikse brynene mine, så jeg har dessverre ingen erfaring med dette. Jeg hadde aldri turt å latt noe fikse brynene mine. Siden mennesker har så forskjellig syn på hva som er fint. 

 

Er den nye leiligheten langt unna kollektivet du bodde i?
– Det er i en annen bydel 🙂

 

Til ukens spm: På eselsparkene, har du 3 sett med hver fot?
– Med hver fot ja 🙂 Så jeg sparker 15 ganger med hver fot, også gjør jeg det i tre omganger (sett). 

Hvor kommer kameraet ditt ifra? Å hva type er det? Skulle gjerne visst, skal kjøpe kamera selv men hver ikke hvilket. Så kanskje jeg kan kjøpe det som du har! 
– Jeg tror jeg kjøpte det på netonnet.no. Kameraet mitt er Canon EOS 650D. Grunnen til at jeg liker det er fordi at det har en flipp skjerm, så man kan se seg selv når man tar bilde. Veldig kjekt for meg som tar mye bilder med stativ og selvutløser. Når det kommer til akkurat hvilket kamera du skal kjøpe, så anbefaler jeg å kjøpe et speilreflekskamera, og kjøpe en 50mm 1,4 linse. 

 

Kan du legge ut oppskriften på de grove rundstykkene? Liker å få flere oppskrifter og ideer på hva man kan spise – pluss at det er veldig gøy å bake!
– Har lagt ut oppskriften på de grove rundstykkene jeg skrev om i innlegget “Slik er mitt kosthold” HER. 

Hvilke planer har du for sommeren?
– Mine planer er å være i Oslo i sommer. Jeg reiste såpass mye i fjor, at jeg føler ikke noe behov for å reise i år. Syns uansett det er best å reise på vinteren, sånn at man heller får et avbrekk fra den kalde vinteren i Norge. Det er ikke mange månedene det er bra vær i Norge, så hvorfor reise bort når det endelig er bra?

 

Hvis du ikke kunne hatt bloggen din som jobb lengre, hva ville du jobbet med da?
– Da hadde jeg nok villet jobbe som journalist, personlig trener eller fotograf. Det er jo mye av det samme som jeg gjør nå! 

 

Hvilken størrelse har du på Kähler vasen din?
– Den som er i sølv og hvit er i medium størrelse. Den i rosa og hvitt er i liten størrelse.

Hva syns du om at 12 åringer bruker spraytan og tar solarium?
– Solarium er det 18 års aldersgrense på. Så det er fy fy! I tillegg er solarium ekstremt skadelig, så det burde virkelig ikke 12 åringer eller 40 åringer for den saks skyld bruke. Spraytan derimot er helt innafor. Det er trygt og ikke skadelig, og det er en fin måte å bli brun på.

 

Du er aldri med Joachim (noobwork) lengre, er det en grunn til det?
– Vi har veldig mye å gjøre begge to, så vi får ikke vært like mye med hverandre som før. Men vi er fortsatt gode venner, og ringer hverandre iblant. 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

26 kommentarer

Siste innlegg