Ukens spørsmål #42

Hva slags jobber har du hatt?

– Jeg har hatt ganske mange forskjellige jobber faktisk! Har jobbet helt siden 10. klasse på ungdomsskolen, så det har blitt noen jobber opp igjennom tidende. Har jobbet som telefonselger 2 forskjellige steder, servitør på Glass, kokkelærling på Strand, deltid på Kiwi, ekstrahjelp på WOW, tapaskokk på La Vida, modell i Starlet, deltid i ferskvareavdelingen på spar. Hehe, et par jobber kan man si! 

Hvor er rosedynetrekket ditt fra?
– Det er fra IKEA. Men vet ikke om de selger det lengre. Sist jeg var på IKEA hadde de det ikke. Heldigvis har jeg hamstra inn sengetrekket, så jeg har 4 stk av det. Hehe! Syns det er så fint og sukkersøtt, så måtte jo ha så jeg alltid kan ha det på dobbeltsengen min.

Hvordan ser treningsplanen din ut?
– Akkurat nå for tiden har jeg ingen bestemt treningsplan. Er veldig dårlig til å holde meg til en bestemt plan. *skikkelig rebell!*. Nå på sommeren pleier jeg å trene mye løping og litt styrke. Har hatt en fast styrketreningsplan, som jeg tenkte å gå tilbake når jeg kommer hjem fra Ios. Den kan du lese om HER.

Er den siden du bestiller hair extensions fra trygg? Tenkte siden de ikke tar faktura.
– Den er 100% trygg å bestille fra. Tror ikke de tar faktura siden de sender til hele verden. Kjenner flere som har bestilt hår igjennom Locksandbonds uten noen problemer. Og har selv jobbet tett med de i 3 år, så jeg kan virkelig gå god for de! Kvaliteten på håret er også veldig bra, så ingenting vondt å si om de 🙂

 

Åå, så fint! Er vannet virkelig så blått?
– Siden det er sandbunn så er det ikke like blått når man kommer nærme. Er nok bare på steder som Maldivene at det er helt klart og blått vann. Ah, har lyst til å reise dit og jeg!

 

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg  på morgenen?
– Det kommer veldig ann på om jeg har god eller dårlig tid. Hvis jeg har lite tid bruker jeg ikke så veldig lang tid. Men til vanlig bruker jeg ca 1-1,5 timer på å fikse sminke, hår og klær.  

Hva slags kamera bruker du til å ta antrekksbildene dine?
– Det kameraet jeg bruker til alle bildene mine er Canon EOS 650D. Men på antrekksbildene mine bruker jeg 50mm 1,4 linsen min. Den gjør at bildene får blurry bakgrunn og blir lyse og fine. De gjør også at fargene blir sterkere. Men dette er ting man selvfølgelig må stille inn manuelt. Men det kan man enkelt google seg frem til!

 

Hvor kjøper du jeans? Jeg er omtrent samme høyde og vekt som deg og jeg sliter med å finne jeans som er små nok og som sitter fint.
– Mine favorittbukser er fra WOW. Der bruker jeg som regel XS, og da får jeg perfekt lengde på benene. Det hender jeg finner bukser på Bik Bok som er små nok i størrelsen, men de er alltid for lange.  

Utrolig fin bikini, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?
– Den er kjøpt på Cubus. Kjøpte den i februar da jeg skulle dra til Tenerife. Så det kan hende at de fortsatt har den!


Du tar jo utrolig mange bilder. Beholder du alle på pc’en, eller sletter du de etterhvert?

– Jeg er altfor dårlig til å slette bilder. Så det blir fort til at pc’en min blir stappfull av bilder, og det ender med at jeg kjøper en ny pc fordi jeg ikke orker å gå igjennom alle bildene. Men må prøve å bli flinkere til å slette bilder fremover. Er kjedelig med treg pc pga altfor mye bilder!

16 kommentarer

Siste innlegg