Ukens spørsmål #29

Hvem er “R”?
– Nå som vi har blitt offentlig så kan jeg endelig fortelle dere hvem “R” er. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har nevnt han en del i det siste. “R” er kjæresten min Roger, han er verdens mest fantastiske gutt, og vi har det så utrolig bra sammen!  Vet at en del av dere allerede har vært inne på facebookprofilen min og sett det allerede. Men tenkte jeg ville skrive det her også, siden jeg har fått en del spørsmål om det! 

 

Hvor mange timer må man minst trene i uken?
– Det kommer veldig ann på hva målet med treningen er. Den generelle regelen er 30 minutter trening hver dag. Men dette er forskjellig fra person til person, og hva slags trening man trener. Så kan ikke gi noe mer konkret svar enn det!

 

Siden du trener ogsånn, spiser du mye søtt eller? Påvirker det søte du spiser treningen, sånn at treningen du gjør ikke funker fordi du spiser søtt som Muffins/Kaker eller hva spiser du egentlig til hvert måltid? Lurer på det fordi jeg er så usikker på sånne ting selv, har liksom holdt meg unna godteri og godis på lørdager, spiser masse nøkkelhull merker, siden jeg enda ikke er 16 å kan trene på trenestudio så jogger jeg annenhver dag så jeg bare lurer på hva jeg burde spise, hvor mye og hva? Hva spiser du liksom du har så fin treningskropp! Du har liksom mye muskler, å det har jeg jo selv å da men er så vanskelig å holde seg unna søtt. Har du noen tips? Er det lurt å spise mye frukt?
– Uæææh, litt mange spørsmål. Men skal prøve å svare så godt jeg kan. Jeg prøver å holde meg unna mest mulig godteri og brus. Brus går helt fint, siden jeg ikke liker det lenger. Ganske sykt med tanke på hvor avhengig jeg var av det før. Godteri er litt værre, men så lenge man holder inntakene lave så går det greit å spise litt godteri iblant. Bare ikke sitt med en hel pose potetgull hver kveld. Kom nettopp på at jeg faktisk har skrevet et innlegg om kostholdet mitt før. Så det kan dere leser HER

 

Var du en av “de kule” på ungdomsskolen eller på videregående?
– Den tankegangen der syns jeg er så utrolig idiotisk. Det er så sinnsykt mange som legger altfor mye i hva man var på ungdomsskolen og vgs. Herregud. Jeg hadde verdens beste venner både på ungdomsskolen og vgs, og det holdt i massevis for meg. Om man var “kul” eller ikke på ungdomsskolen betyr virkelig ikke noe som helst når man blir voksen.   

 

Kan du komme med tips til forskjellige drikkeleker og drikke du anbefaler?
– Syns det blir litt feil å skrive om sånt på bloggen. Selv om jeg legger ut bilder fra jeg har vært ute og festet, så syns jeg ikke vi trenger å skrive noe mer om det enn det. Jeg har ganske mange unge lesere som jeg ikke vil oppfordre til å starte og drikke.

 

Kan du linke til genseren? Eller si hvilken kolleksjon den er fra / hva den heter?
 Den genseren her kjøpte jeg i fjor på Bik Bok. Så jeg tviler veldig sterkt på at de fortsatt har den til salgs 🙁 Jeg finner den i alle fall i noe sted på nettet! 

 

Kan du fortelle litt om da du var russ? Var det dyrt? Tror du det er verdt å være med på russebuss? Har du noen tips og erfaringer å dele til oss som skal være det i fremtiden?
– Siden jeg hadde et friår mellom 2. vgs og 3.vgs gikk jeg i klasse med de som var ett år yngre enn meg. Så jeg kjente veldig få av de fra før, skal man være med på russebuss er dette noe som må planlegges flere år i forveien. Russetiden var heller ikke det helt store for meg. Jeg er virkelig ikke typen som liker rølpefester, og det er virkelig hele russetiden. I tillegg var det så sinnsykt kaldt på alle russefestene (siden de var ute), så man måtte pakke seg inn i så sykt mye klær, så det ble ikke så veldig lett å danse og ha det gøy. Det som jeg syns var mest morsomt med russetiden var egentlig russetoget, for da tok jeg og Marius (en fra klassen) helt av, vi danset og klikket helt vilt. 

Når det kommer til det økonomiske så er det greit å spare opp en del penger i forveien, så man har til alkohol, sjafør frem og tilbake til russefestene, billetter til festene (disse pleier å være ganske dyre!), osv. En ting vi gjorde i klassen når det kom til russeknuter var at vi nesten alltid gjorde de sammen. Vi var en veldig sammespleiset gjeng (kjenner jeg savner de bare jeg skriver om de nå!) så vi gjorde det meste sammen. Vi hadde også en del hjemmefester sammen i russetiden, det bringte oss virkelig sammen! 

Hvis du vil lese mer om russetiden min kan du lese i kategorien “Russetiden” her på bloggen!

Tenker du å flytte for deg selv snart?
– Ja det gjør jeg. Jeg kjenner at jeg begynner å bli for gammel til å bo hjemme. Spesielt her i Hokksund, siden det er så langt unna alt og alle. Jeg har tidligere skrevet at jeg vil flytte til Oslo, men jeg har ombestemt meg litt angående det. Tenker jeg heller flytter til Drammen siden det er midt mellom familie og venner. I tillegg skal jeg prøve å få meg en deltidsjobb i Drammensområdet så jeg har litt fast inntekt ved siden av bloggen, så det er lettere å flytte ut!  

 

Hvordan får man mindre kviser, og hvordan kan man dekke til de man har?
–  Dette har jeg laget innlegg om før. Tips mot kviser kan du lese HER og hvordan jeg sminker huden for å dekke over kviser kan du se HER. 

 

Hvordan renser du ansiktet ditt daglig?
– Det har jeg skrevet et innlegg om HER. 

 

– Noe dere lurer på til neste uke?

 

22 kommentarer

Siste innlegg