Ukens spørsmål #9


Hvordan får man fine og fyldige krøller? Lage video?

– Har lagd forskjellige videoer hvor jeg viser det:”skolekrøller, “hverdagskrøller, “festkrøller på 10 minutter” og “pyntekrøller.  

 

Hvor redigerer du videoene dine?
– I windows movie maker. Tregt og jævlig program. Men det funker greit.

 

Hvor får du blogg-inspo fra?
– Får det mye fra andre blogger. Liker veldig godt klesstilen til; NettenesteaExplodeHeidichic, osv. Får også inspirasjon til selve bloggen fra mye forskjellig. Alt fra andre blogger til tv-programmer. Alt egentlig! 

Kan du komme med tips til oss med kortere hår? Vet at du har hatt skulderkort hår før. 
– Syntes det var så sykt lite man kunne gjøre med håret når det var kort. Derfor jeg gjorde det lengre. Men lagde en video hvor jeg krøller håret mitt når det var kort. HER kan du se den. 

 

Bruker du selvbruningen ofte? 
– Pleier å ta den på hver søndag, altså en gang i uken.  

 

Hvordan får man flat mage?
– Nå er ikke jeg noe treningsekspert, men disse tipsene har hjulpet meg. Det hjelper mye med kondisjonstrening: løping, svømming, aerobic, osv. I tillegg MÅ du faktisk spise sunt. Hold deg unna godteriet og de store kaloriene (som nøtter). Bytt ut alt av brus og juice med vann. Drikk masse vann hele tiden. Gjør masse styrke øvelser på magen. Har laget video med mageøvelser HER

 

Hvordan får man sponsorer?
– Før og fremst må du ha en populær blogg med minst 500 unike lesere hver dag. Jo flere, jo bedre. Har skrevet litt om hvordan du kan tjene penger på bloggen HER.  

Har du prøvd zumba før? Syns du det var gøy?
– Har prøvd det på treningsstudio en gang. Hatet det. Klarte ikke å henge med i det hele tatt, så ble ikke varm en gang. Syns ikke at dansing er god nok trening for meg.

 

Går det ann å bade med tape extensions i saltvann?
– Anbefales ikke! Badet i saltvann i Tyrkia i sommer, da hadde jeg micro ringer og de ble ganske skadet av det. I tillegg til veldig tuggete. Hvis du absolutt skal bade med extensions anbefaler jeg deg å ha håret løst. Hvis du fletter det får du det aldri opp. Det skjedde med en venninde og hun måtte nesten klippe av håret.  

 

Hvor mye kostet tightsen? Er det tykt stoff i den? Hvor mange glidelåser er det på den?
– Den kostet 200 kr på Bik Bok. Det er ganske tykt stoff i den, så man kan bruke den ute på vinteren. Syns den varmet mer enn vanlig jeans. Det er tre glidelåser på den. 
 

Hva er påbygg? Det står at du går på VGS.
– Påbygg til generell studiekompetanse heter det egentlig (tror jeg). Siden jeg har gått yrkesfaglig skole de første to årene på VGS tar jeg påbygg nå, for å få generell studiekompetanse. Ganske likt som det som de som har tatt allmenn har. Gikk forresten kokkelinja de to første årene. 

 

Skader selvbruning?
– Av det jeg har funnet ut av på nett – Nei, det skader ikke. Selvbruning er ikke som solarium. Det gir deg ikke kreft, tørr hud og rynker. Selvbruning er veldig skånsomt for huden og etterlater ikke “arr” på huden. Dette er hovedgrunnen til at jeg byttet fra solarium til selvbruning. Når jeg er 40 år vil jeg ikke se ut som en sviske og ha kreft. Les mer om selvbruningen HER. 

 

Angrer du på at du sluttet som modell?
– Nå er det ikke veldig lenge siden jeg sluttet, så har ikke merket noe veldig forskjell enda. Men angrer ikke enda i alle fall. Er veldig fornøyd med beslutningen min. Det er noe jeg har tenkte på såpass lenge, så det var noe jeg ville.  

36 kommentarer

Siste innlegg