Ukens spørsmål #6

Hvor kjøpte du sylen du brukte på naglene til shortsen din?
– Den fulgte med i et sett jeg kjøpte på IKEA med forskjellig ting som hammer og skrutrekker.
 

 Jeg bruker clip on, men jeg har så tynt hår, så jeg får ikke hatt på meg alle sammen. Forslag til hvordna jeg kan bruke alle sammen? 
– Det beste for deg er å kjøpe quad clip egentlig. Da får du veldig mye hår på en remse. Hvis du vil ha tykkere hår holder det at du bruker tre stykker ca. Quad clip kan du kjøpe hos Locksandbonds.com. Hvis du skal ha det lengre blir det litt vanskelig. Men har lagd en vidoe hvor jeg viser hvordan jeg setter på clip on, så du kan se om du får noe tips der!

 

Hva heter leppestiften du bruker?
– Den heter  715 choco creme, og er fra Maybelline New York. Det er min faste leppestift som jeg har brukt i 3 år (?), så hvis du lurer på hvilke jeg bruker, så er den svaret! 

 

Har du noen tips til hvordan leppestiften kan holde lengre?
– Hmm, sliter mye med dette selv! Men hvis du ikke “bruker” leppene dine så mye hjelper det. Leppestiften går jo bort når man drikker av glass, tørker munnen med serviett, osv. En god primer kan også være en løsning. Vet dessverre ikke om noen gode til akkurat dette. 


Hvordan blir festene til tape-extensionet når du trener og svetter veldig mye? Hvor ofte dusjer du håret?

– Nå er ikke jeg av den sorten som svetter som en gris når jeg trener (uansett hvor hardt jeg tar i). Så har aldri noe problemer med det. Pleier som regel å ha håret i en flette eller hestehale når jeg trener, så da blir jeg ikke like svett som hvis jeg skulle hatt det løst. Pleier å dusje håret annenhver dag ca. 

Mye spørsmål om extensions som jeg allerede har skrevet om. Du kan lese alt om extensions under kategorien “extensions”. 

 

Kan du skrive om hvordan en dag for deg ser ut, med tanke på måltidsrutiner?
Spiser sykt mye forskjellig hver dag, til forskjellige tider, så dette blir umulig. I tillegg vil jeg ikke legge så mye vekt på hva jeg spiser til vanlig, siden mange kan bli negativt påvirket av det.


Hvor har du kjøpt sminkebordet ditt?

– Det er fra IKEA. Jeg satt det sammen av forskjellige ting; bordplatebordbenspeil og kommode. Tror det skal være riktig linker til de forskjellige delene.


Har du noe poseringstips? Skal være modell for en kompis som er flink til å fotografere.
 
– Har skrevet noen tips HER.


Hvor har du kjøpt primeren din?

– Den har jeg fått sponset. Den er fra bareMinerals og heter Prime Time. Hvis du går inn HER kan du gjør et forhandlersøk, så ser du hvilken butikk i nærheten av deg som selger den.  

Siste innlegg