20 Ting du kan gjøre i påsken!

Denne påsken blir veldig annerledes enn en vanlig påske. Hele verden er i en veldig spesiell situasjon nå, som er alvorlig og det er mye vi må passe på og være flinke på. For å gjøre påsken hyggelig i år også, har jeg laget en liten liste til dere (#ListeStina), med 20 ting dere kan gjøre i påsken som passer perfekt i den tiden som er nå.

Brettspill – Dra frem brettspillene og ha det gøy med de du bor sammen med. Selv elsker jeg å spille trivial pursuit med Per Fredrik!

 

Lese bøker – Nå er det på tide å lese de bøkene du har hatt liggende på hylla i noen måneder, som du sa til deg selv at du skulle lese, men som du enda ikke har rukket å lese.

 

Skattejakt på påskeegget – Hvert år lager jeg skattejakt til Per Fredrik, der jeg kjøper inn sånn 10 små påske-egg, legger en lapp med en ledetråd om hvor neste egg ligger, og til slutt finner han påske-egget med godteri oppi. Så gøy!

Påske quiz – Det er masse påskequiz’er rundt på nettet, men du kan også lage din egen med familie / venner på Kahoot!

 

Skogturer – Ta på deg turklærne og kom deg ut i naturen. Sjekk ut ut.no for forslag til turer der du bor! Sjekk ut bålregler der du bor. Men om det er lov å grille er det jo så deilig å ta med engangsgrill og grille pinnebrød eller pølser!

Lag påskeegg til noen du bryr deg om – Jeg fylte opp et påskeegg med godteri og ansiktsmasker til en venninne og leverte det hos henne. Fin måte å gjøre noe hyggelig for andre!

 

Puslespill – Nå er tiden for å legge puslespill. Finn frem noe god snacks, sett på noe koselig musikk og pusle i vei. Senk skuldrene og bare koble helt ut!

 

Hage shine opp – Nå begynner det å bli liv i hagen og det er så mye som kan gjøres. HER finner du full guide jeg har skrevet med hva du kan og bør gjøre nå!

Grille – Fyr opp grillen på verandaen, grill noen digge pølser og kos dere i sola! Per Fredrik og jeg har allerede grillet noen ganger og det er så koselig!

 

Bake – Om du er heldig og får tak i gjær nå, kan du jo bake noe digg. Kanelsnurrer, boller, you name it. Det er kjekt å fryse ned så har du noe å kose deg med senere også!

 

Turbingo – Denne er ekstra morsom for barna, men det funker også for de voksne. Print ut turbingoen som ligger under, og gjør en annen vri på gåturen!

Jeg fant, jeg fant! På Turbingo — Den Norske Turistforening

Facetime – Facetime med venner og familie. Lag gjerne en gruppesamtale på facebook med alle vennene dine og trykk på video symbolet, så kan dere ha videochat alle samtidig! Superkoselig måte å ha jentekveld på!

 

Spa dag – Fyll opp badekaret og ha oppi en bath bomb, ta på ansiktsmaske og hårkur. Gjør gjerne som meg og sett mac’en på en stol ved siden av badekaret og se på favorittserie samtidig!

 

Trening – Nå som vi er mye inne blir det mye sitting i sofaen. Sleng på deg treningsklærne og kom deg ut! Eventuelt kan du ta en styrkeøkt innendørs. Tren med egenvekt og kjør på med en bra økt!

Vask bilen – På tide å vaske bilen? Gå over med støvsugeren og vask den skikkelig inni, og vask den utenpå. Hva er vel deiligere enn å sette seg inn i en helt ren bil?

 

Shop på Nelly – 20 % rabatt på selected new – Kanskje du finner noe fint til vårgarderoben?

 

Shine opp huset – Mal over småting som lister / karmer som har blitt slitt, rydd opp i boden og gjør alle de tingene du irriterer deg over til vanlig, men som du aldri rekker. Sett på en bra podcast så blir det gøy, også er det ekstra deilig når du kan krysse det av to-do listen din!

 

Pynt opp – Pynt opp utendørs med påskeliljer og stemorsblomster. Selv pyntet jeg verandaen for litt siden og det er så koselig der ute nå! Innendørs kan du pynte opp med påskekyllinger, påskeegg og alt som er gult og morsomt!

Film marathon – Nå er det sykt mange som ser igjen alle Harry Potter filmene og har fullt maraton på de. Kanskje noe for deg også? Eller så finnes det tusenvis av andre filmer du også kan se!

 

Seightseeing i nabolaget – Gå deg en tur i nabolaget ditt og gå i gater du ikke har gått i før. Ta deg en liten seightseeing tur og bli kjent med nærområdet ditt!

 

Håper du får en fin påske 🐣💛

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg