10 Ting du kan gjøre i juleferien!

Pepperkaker – Bak pepperkaker eller pynt et pepperkakehus. Selv momser jeg på pepperkaker hele tiden, som jeg har laget, og det er så godt og koselig!

 

Julefilmer – Hva er vel mer jul enn julefilmer? Her er en oversikt jeg har skrevet med 24 julefilmer.

 

Gå på ski – Pakk sekken med masse digg turmat, spenn på deg skiene og dra avgårde inn i skogen.

Blogger – Har du hatt mye å gjøre i det siste, og ikke har hatt tid til å oppdatere deg på favoritt bloggene dine? Vel, nå er tiden for å bla deg igjennom arkivet og lese alle sammen!

 

YouTube – Det samme gjelder med youtube!

 

Kakao – Uansett hva du gjør; drikk kakao eller gløgg mens du gjør det. Altså, det er så godt med kakao og det setter virkelig kosestemningen høyt!

 

Juleverksted – Inviter noen venner eller familie og ha et juleverksted, bare pass på å holde avstand og ikke vær mange. Lag julekaker eller pynt sammen, og kos dere mens dere hører på julemusikk!

Nyttårsforsetter – Bruk romjulen til å gjøre deg mentalt klar for et nytt år. Tenk godt igjennom hva du vil få til i 2021, og hvilke ting du er glad for at du erfarte i 2020.

 

Shopping – I romjulen starter det store salget hos de fleste butikker, så da er det bare å kaste seg rundt og kjøpe alt man skulle ønske at man fikk til jul.

 

Opprydding – Det er kanskje ikke så julete. Men hvor digg er det ikke å starte det nye året med et hus / leilighet / rom som er helt ryddet opp? Gå igjennom alt av skaper og skuffer, og kast alt du ikke trenger lengre, og få alt organisert.

 

 

Hva er dine planer for julen? 🎅🏻🎄

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg