Tanker om 2017..

I dag har jeg virkelig tatt meg en fridag til å slappe av og reflektere over året som har gått. Jeg står alltid opp supertidlig og har på vekkerklokke, men i dag droppet jeg vekkerklokken. Det som er så sykt med meg er at jeg kan bokstavelig talt sove så mye jeg bare vil, uten problem. Så jeg sov til 11:30!!

Det er så sent at jeg får små angst av det! For meg som står opp 06-07 hver eneste dag, inkludert helgene, blir det rart å stå opp så sent. Men det var litt deilig!

Dagen i dag har jeg rett og slett brukt til å se på et par Barbie filmer og slappe av helt. For så å ta et langt bad med ansiktsmaske og vanilje bath bomb, og reflektere over 2017. Hva jeg har lært, hva jeg har opplevd, hva jeg bør gjøre annerledes i året som kommer. I skrivende stund har jeg skrevet over 5 sider med stikkord på hva jeg bør gjøre annerledes i 2018. Haha, det høres jo litt sykt ut. Men det er så mye jeg vil forbedre meg på, og som jeg ønsker å gjøre så det ble mildt sagt et par stikkord. 

Jeg kjenner virkelig at jeg er klar for et nytt år, og det er så mye lettere å få klarhet i hva jeg vil faktisk gjøre når det nærmer seg et nytt år. Det er som at hodet mitt bare vet at nå skal det reflekteres. Hehe! 

Nå skal jeg fortsette med den 5 sider lange listen min, for den er absolutt ikke ferdig enda. Litt usikker på om jeg kommer til å dele den med dere, men én ting jeg har bestemt meg for, som jeg kan dele med dere. Er å legge ut video på YouTube kanalen min hver eneste onsdag fra nyttår.

Jeg gjorde jo det fra jeg startet skikkelig med YouTube høsten 2014, men så sluttet jeg med det i januar 2017, og det angrer jeg skikkelig på at jeg sluttet med. Jeg har jo blitt så sløv på å legge ut videoer der at det ikke er lov, så i året som kommer blir det mye flere videoer, og det gleder jeg meg til! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg