hits

Spektakulære Notre Dame

På søndag besøkte vi spektakulære Notre Dame. Jeg hadde ingen anelse om hvor fantastisk dette bygget faktisk var før jeg så det selv. Notre Dame tok hele 200 år og bygge, og de startet i 1163. Tenk at for 850 år siden bygde de faktisk denne spektakulære bygningen! Det er så utrolig mye utsmykninger og statuer at det er helt sinnsykt. Jeg ble mye mer fascinert og imponert av denne bygningen enn hva jeg har blitt av noe annet i Paris, inkludert Eiffeltårnet og Triumfbuen. Notre Dame er rett og slett helt magisk. Man må se det ansikt til bygning før man kan forstå hvor fantastisk den er! 


Vi fikk lov til å gå inn i den gotiske katedralen. Det var veldig mørkt der, så fikk ikke tatt så mange bilder. Men det var veldig fint inne i katedralen. Ekstremt høyt under taket og mange statuer overalt. Deriblant Jesus som henger på et kors med en drage under seg.
6 kommentarer

Hi, i live in Paris, if you are looking for a good shop center go to " les 4 temps", take the subway n°1 and stop to the terminal "LA DEFENSE Grande Arche", its the biggest shop center in Europe....Have fun in Paris !!!

http://www.les4temps.com/W/do/centre/accueil

Notre Dame er hovedgrunnen til at jeg vil til Paris :)

Heldige som får se alt det dere ser :) missunner dere :)

Da burde du se segrada de familia i barcelona, det var virkelig mindblowing altså!

Så fint det så ut. :)

Skriv en ny kommentar