Vårrengjøring på verandaen!

I dag har det vært skikkelig fint vær. Det var 10+ grader i skyggen og strålende sol. Så da benyttet jeg anledningen til å ta en vårrengjøring på verandaen. Det har vært så rotete og møkkete der ute så lenge nå, så det var deilig å få shinet opp!

Jeg startet med å rydde vekk alt av søppel og tømme ut døde blomster fra blomsterpotter. Så gikk jeg over med løvblåser for å fjerne alt av bøss og jord som lå rundt overalt.

Til slutt gikk jeg over med husvask og høytrykksspyler. Har ikke brukt husvask produktet før, men syns det funket veldig bra på rekkverket. Syns ikke det funket like bra på selve gulvet. Siden vi har milde vintere blir det ofte helt sinnsykt med alger på gulv og vegger, og det er ikke bare-bare å fjerne. Men jeg fikk vekk det verste. Kommer til å gå over litt nøyere i mai måned når jeg skal beise gulvet, men for nå holder denne rengjøringen i massevis så jeg endelig kan nyte verandaen!

Det er jo bare 28 februar, men her i Sandefjord er det annerledes klima enn lengre inn i landet, så jeg føler nesten at våren er her allerede. Selv om det er meldt litt kaldere igjen neste uke, men den tid den sorg, hehe!

Knipset litt bilder før og etter jeg hadde shinet over, så dere kan se!


 

Nå gleder jeg meg til det blir mildt nok ute til at jeg kan plante ut stemorsblomster 😍

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg