Varmer opp til Halloween!

I dag har jeg filmet Halloween videoer siden jeg stod opp klokken 07. Jeg har rukket å filme hele 5 sminkevideoer til dere! Vil ikke avsløre hvilke looks jeg har laget, så det får dere nesten bare følge med for å se.

Kommer til å legge ut alle sminke tutorialene i god tid før Halloween, så dere rekker å teste ut, og finne ut om det er noen av lookene dere ønsker å gå for i år!

I år har jeg skikkelig mye Halloween inspirasjon, og jeg har masse spennende idéer jeg gleder meg til å dele med dere. Sminkevideoene kommer til å være én av delene. Men tro meg; jeg har mye jeg vil dele. Hehe!

Syns det er så gøy å gjøre mye ut av helligdager, og Halloween og jul er mine favoritter! Gleder meg også til å legge ut litt mer på YouTube igjen. Der er det lenge siden jeg har vært skikkelig aktiv, så da passer det jo perfekt å kicke igang kanalen skikkelig igjen med masse Halloween tutorials!

Nå skal jeg komme igang med å redigere videoene. Dette kommer til å ta lang tid for å si det sånn. Hehe! Men det blir gøy!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg