Utendørs kino og en overraskelse!

Nå har vi nettopp vært på moonlight cinema og sett “Joker”. Det er så koselig med utekino! Meloneras har den eneste utekinoen som er permanent. Hvor kult er ikke det? Vi må alltid innom hver gang vi er her. Det er så magisk å sitte under stjernene og se på kino, og kose i gode sofaer! Det er kino sånn jeg liker det!

Vi så “Joker” og den var overraskende bra! Jeg har sett veldig lite av Batman filmene fra før av, så jeg visste liksom ikke heeeelt hva jeg gikk til. Har sett en Batman film bare. Men det var faktisk ikke noe stress. Filmen på egenhånd er veldig bra!

Per Fredrik derimot elsker Batman og har helt dilla! Han kom stadigvekk med små fun facts om filmen og Gotham universet. Hehe!

Nå er Per Fredrik på kasino med en kompis, og har det gøy der. Ga streng beskjed at han ikke skulle gamble bort for mye penger, haha! Må holde han litt i ørene. Den mannen der finner på så mye rart at det er bare bra at jeg passer litt ekstra på han. haha! Nå skal jeg i alle fall bestille room service og slappe av litt før jeg skal legge meg!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg