Unngå å bli trøtt og slapp i høst!

annonse – Good For Me

Nå som det er høst har sommersolen sagt farvel. Da er det fort gjort at man få D-vitamin mangel. Her i Norge er det veldig mange som har D-vitamin mangel. Kanskje ikke så rart med tanke på at D-vitamin er sol-vitaminet, som kun lages i kroppen når vi er i solen?

I Norge er det litt sol om sommeren, men fra september til april er det såpass lite sol at man ikke får i seg nok D-vitamin igjennom solen. Derfor går mange av oss med D-vitamin mangel. Mange blir ofte trøtte og slappe, får dårligere immunforsvar og dårligere muskelfunksjon på høsten / vinteren, og ofte er dette rett og slett fordi personen mangler D-vitamin.

🍍 Deilig smak av ananas 

🌱 Vegansk

😃 40 ug vitamin D!

👏🏼 Norges første veganske vitamin D gummy!

Man får i seg vitamin D gjennom maten men det kan være vanskelig å få i seg nok. Nå har Good For Me relansert sitt Vegamin D kosttilskudd. Det er en vegansk gummy som smaker superdigg ananas og har hele 40 ug med D-vitamin!

Vegamin D blir laget av mose som taes opp mye lettere i kroppen, enn vanlig D-vitamin som er fra saueull og som heller ikke er vegansk.

Dette er Norges første veganske D gummy! Jeg har tatt det siden februar og det har blitt en del av min faste morgenrutine. De smaker så godt at jeg tar de som en “dessert” etter frokosten, hehe!

 

Nå kan du få din første boks til 50% rabatt, altså kun 99,- kr!
Klikk deg inn HER for å bestille! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg