En ting jeg gleder meg til!

For litt siden var jeg på Ulastranda med Chloe. Det er en strand cirka 10 minutter med bil hjemmefra, og herregud som jeg elsker den stranda. Det er seriøst den fineste stranda jeg vet om! Her i Sandefjord er det så mildt om vinteren, at jeg har vært innom stranda til og med i januar! Nå om dagen som det er så deilig vær er det ekstra viktig å komme seg ut og nyte været og den fine naturen!

Det å sette seg ned på stranda, se ut mot havet og bare kjenne solen steke i ansiktet, gir meg så mye glede. Kjenner jeg bare så en helt annen ro når jeg er der!

Altså. Skjønner dere hva jeg mener med fin stranda? Og dette er FØR det har blitt grønt og fint der.. Det blir kanskje en annerledes sommer i år, men en ting er sikkert; jeg gleder meg til å dra på stranda og spise mye is!

4 kommentarer
  1. Så fine bilder Stine 🙂 du er så heldig som har et så fint turområde like i nærheten av der du bor. Her finnes det ikke så mange slike fine turer, men prøver å gjøre det beste ut av hverdagen i disse tider. Kos dere kjempe masse i påsken

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg