Min favoritt-trening!

I det siste har jeg begynt å trene veldig mye, og en av øktene jeg gjør nesten hver dag er å gå en lang tur ute i naturen. En av favoritt løypene mine er Ula rundt Holtefjell. Dette er en 7,5 km lang tur, i oppoverbakker, med ujevnt terreng, fantastiske utsiktsposter, nydelig natur og på slutten får man tidenes vakreste utsikt! Turer som dette er jo uten tvil min favoritt måte å trene!

Jeg starter alltid på brygga på Ula, også går jeg igjennom campingen og bortover grusveien. Da kan man velge om man vil gå opp til venstre eller fortsette rett frem. Fortsetter man rett frem får man flere oppoverbakker, men da får man Klokkeråsen med sin nydelige utsikt på slutten av turen istedenfor på starten av turen. Så jeg liker best å gå rett frem.

Det begynner å bli høst i skogen, og det er så lekre farger!

Etter en god stund kommer man til et skilt der man kan gå opp til Klokkeråsen. Dette er virkelig et must på turen for meg, for utsikten der oppe er jo helt fantastisk!

På toppen slår jeg meg alltid ned og tar frem litt godteri til Chloe, nyter en atkins caramell fudge bar og noen nøtter. Perfekt tursnacks!

Skjønner dere hva jeg mener med fantastisk utsikt? Her er det hav så langt øyet rekker, masse fin natur og man kan se ned til Ulastranda.

 

På veien tilbake må jeg alltid innom Ulastranda og bare kjenne på følelsen av å gå på sandstrand. Det er et eller annet magisk med det å kjenne på sand. Haha. Får så god følelse av det!

Håper været blir fint utover høsten, for jeg vil på mange flere turer som dette!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg