Skal vi ha barn? Tjener jeg mye penger på bloggen? Gi ut bok? Chloe? Ukens spørsmål #264

annonse – lyko, nelly, bubbleroom

Hvor mye jobber du i løpet av en dag?
– Det varierer veldig. Nå som det er juletider og det er veldig mye sosialt, prøver jeg å stå opp ekstra tidlig så jeg får jobbet før jeg skal på ting. Utenom juletider pleier jeg som regel å holde på fra jeg står opp og til vi tar kvelden 21:00. Det er jo veldig mye jobb dere ikke ser her på bloggen, så det er sikkert mange som ikke skjønner at det kan ta så mye tid, og jeg hadde helt ærlig ikke skjønt det selv om jeg ikke jobbet som blogger, hehe!

Skal du og Per Fredrik få barn?
– Vi har snakket mye om det, og per dags dato er vi ikke klare for barn. Merker selv hvor ekstremt mye det tar over noen sitt liv når de får barn, og jeg er litt for opptatt av karriere og mine egne mål til å ville ha barn akkurat nå. Så får vi bare se hva fremtiden bringer!

Hvordan møttes du og Per Fredrik?
– Vi møttes i 2014 under innspillingen til Gullsnutten, når vi skulle lage promo. Husker jeg syntes at han var sååå fantastisk at jeg ikke klarte å slutte og tenke på han, hehe!

 

Hva er det beste med Chloe?
– At hun er så god. Hun ligger nesten alltid ved siden av meg når jeg jobber, og hun vil alltid kose. Hun er bare så skjønn, og er virkelig en perfekt hund for oss!

Hvor mye har du i regninger hver måned?
– Å herregud, altfor mye. Det er mye utgifter med å eie hus, ha bil, ha regnskapsfører, vaskehjelp, strøm, forsikringer, ekstra utgifter som kommer med huset. Det varierer veldig fra måned til måned, så det er nesten umulig å si totalen. Noen måneder kan strømmen alene være 9’000, og det kommer ofte regninger på ting som må gjøres med huset. Betalte nettopp 30’000 for elektrikker og 15’000 for varmtvannstank. Så ja. Det er ganske dyrt å være voksen og ha såpass dyrt og stort hus. Husker da jeg bodde i Oslo, og tenkte at 13’000 i husleie per måned, var dyrt. Pfft. That was nothing.

JAKKEHER

 

Føler du at du prioriterer jobb foran venner og familie?
– Ja og nei. Jeg er ikke den som drar hjem og besøker familie min hele tiden. Men det er jo ikke sånn at de kommer hit så altfor ofte heller, de har jo sine ting i hverdagen som opptar de også. Jeg prøver å være flink til og være sosial, og være der for venner og familie. Men samtidig så er jeg 26 år gammel, og bryr meg veldig mye om jobben min, og de fleste på min alder er ikke akkurat ute med venner og familie sånn som man gjorde da man var yngre.

KJOLEHER

Tjener du alltid mye penger?
– Inntekten min varierer veldig fra måned til måned, og det er noe som kan være ganske stressende og skummelt noen ganger. Jeg har aldri en sikret lønn slik man har i vanlige jobber. Det er uten tvil den kjipeste siden med å blogge, siden man alltid er usikker på inntekten sin. Sånn som i år da jeg ikke har fått jobbet like mye som vanlig, fordi jeg har slitt med så sterk angst og depresjoner at jeg ikke har klart å jobbe ordentlig, og i tillegg ble jeg angrepet på stranda og fikk både hjernerystelse og skadet kjeve. Så det har jeg tapt mye penger på. Men sånn er det dessverre i jobben min.

 

 

Håret ditt er sykt blankt til å være extentions, kjempe fint! Hvilke hårprodukter bruker du?
– Det er en blanding av at håret jeg bruker er av veldig god kvalitet, og produktene jeg bruker til det. Bruker DETTE håret, og det er seriøst helt amazing! Bruker kun Redken produkter;  DENNE shampoen, DENNE balsamen og DENNE hårkuren .

KJOLEHER (50% RABATT NÅ)

 

Hvilken øyenfarge har du? Og hvilken skulle du ønske at du hadde?
– Jeg har mørk blå med noen bruke flekker. Da jeg var yngre hadde jeg veldig lyst på brune øyne, og brukte fargelinser veldig mye! Nå derimot elsker jeg fargen jeg har på øynene mine. Det eneste som er kjipt er at jeg generelt har store pupiller, så det ser ut som at jeg nesten har svart øyne med mindre jeg står foran et vindu med masse lys. Haha!

 

Kommer du til å gi ut en bok eller en kokebok siden du er så glad i og lage mat?
– Jeg har veldig lyst til å gi ut en bok med sunne oppskrifter. Jeg har jo utdanning og arbeidserfaring som kokk, så jeg vet jo mye om mat og det hadde vært gøy å gjøre noe ekstra ut av det. Om det blir en kokebok blir det nok en blanding av oppskrifter, trening og noe velvære.

Hva bruker du på brynene dine? De er alltid helt on fleek!
– Hehe, jeg har et produkt som jeg har brukt i flere år og det er mitt ride or die øyebrynsprodukt. Har prøvd masse annet og ingenting funker som dette. Produktet jeg bruker finner du HER.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg