Endelig ferdig med medisiner!

For litt siden gikk jeg en skikkelig fin tur langs Folehavna med Chloe. Vi gikk ganske sent på kvelden, så vi fikk se solen gå ned bak fjellene over stranden. Så magisk!

De siste månedene har jeg hatt så utrolig lite energi. Jeg har gått på noen medisiner (ønsker ikke si hvilke) som har slått meg ut skikkelig. Har hatt lite energi, blir kvalm av ingenting (måtte stoppe for å kaste opp når jeg SELV hadde kjørt bil i 15 min), og de har gjort at jeg har blitt ganske likegyldig i humøret. Så det har ikke vært bare-bare å gå på de medisinene. Men det har vært nødvendig.

Nå er jeg endelig ferdig med de, og det er litt over en uke siden jeg sluttet. For en forskjell det har vært. Nå har jeg faktisk energi igjen! Nå orker jeg faktisk å gjøre mer enn å ligge rett ut på sofaen. Haha, uffameg! Det er ikke særlig gøy å ha så lite energi jeg har hatt lenge nå. Men nå begynner jeg endelig å føle meg bedre, så det er deilig!

Da er det deilig å kunne gå slike turer som denne. Hvor vi bare nyter naturen, den friske luften og får “brukt kroppen litt”, hehe!

Altså, hvor fin er ikke denne turen? Jeg elsker å gå ved Folehavna. Det er jo tidenes fineste kyststi med høye svalberg, fin strand og masse fine blomster langs veien. Om du er i Sandefjord en gang bør du absolutt besøke det stedet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg