Trusselbrev, Frieri, 4 år, Blogg-Jobb ++ Ukens spørsmål #253

annonse – kicks, nelly

Hvordan er en helt vanlig arbeidsdag for deg?
– Hver eneste dag varierer veldig. Noen dager er det fullt opp med møter på Skype eller i Oslo. Andre dager tar jeg mye bilder til innlegg, andre dager skriver jeg opp en god del innlegg. Det er litt vanskelig å si hvordan en “vanlig” dag er for meg, for hver eneste dag er ulik. Hehe!

 

Har du tenkt til å få flere hunder?
– Nei, det holder i massevis med Chloe. Hun er jo nesten aldri alene heller, så hun trenger ikke en hund for selskap.

Hva er dine beste tips når man skal oppdra en Papillon?
– Ikke lær den å sove i senga, haha! Vi lærte Chloe å sove i buret sitt fra dag 1, og hun elsker buret sitt. Det er hjemmet hennes, og hun legger seg ofte inne i det bare for å slappe av på dagtid. Ellers enn det så er det en ekstremt smart rase, så de er lette å lære triks. Men rasen er kjent for å være ganske bjeffete (er i alle fall det jeg har hørt og erfart), så vær obs på dette. Om du trenger flere tips og triks anbefaler jeg deg å høre med en hundetrener. De kan hjelpe deg mye mer enn jeg kan, hehe!

 

Hvor høy er du?
– Jeg er 160 cm.

SKJØRT – HER

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
– På torsdag har vi vært sammen i 4 år. Sykt å tenke på at vi har vært sammen så lenge! Men jeg kan ikke se for meg livet mitt uten han. Husker nesten ikke hvordan det var før vi ble sammen.

 

Hva redigerer du videoene dine med?
– De redigerer jeg med final cut pro. Syns det fungerer veldig bra, og det gjør at man får redigert ganske effektivt.

 

Hva er det søteste Per Fredrik har gjort for deg?
– Oi, vanskelig å si! Han gjør så mye koselig for meg hele tiden. Det må enten bli da han fridde midt på Times Square med billboard, eller det at han har vært så ekstremt støttende og god igjennom hele tiden mens jeg har slitt med angst og depresjoner.

 

Har dere lyst på katt med tiden? Mulig jeg husker feil, men er ikke Per-Fredrik veldig glad i katter?
– Jeg har faktisk en katt, men den bor hjemme hos foreldrene mine. Den har bodd der så lenge at det ville blitt helt feil å noensinne flytte den. I tillegg er Per Fredrik allergisk mot katter, så det hadde funket dårlig. Vi kommer til å holde oss til hund, hehe!

 

Kan du si de 5 beste tingene med Chloe?
– Hun er veldig kosete og skal alltid være i nærheten av meg (super sosial). Veldig koselig for meg som jobber alene hjemme. Hun har også masse personlighet, så det gjør at hun blir litt mer enn bare en vanlig hund. Også er hun sykt smart, og skjønner ekstremt mange kommandoer, så jeg kan skravle med hun også skjønner hun masse av det jeg sier. Også er hun en skikkelig god turkamerat. Elsker å ha henne med meg overalt og gå på tur, enten om det er i byen eller i skogen!

 

Hvilken foundation bruker du? Huden din ser seriøst helt flawless ut
– Takk! Jeg bruker DENNE foundationen. Den har jeg brukt i flere måneder nå, og første gangen jeg påførte den fikk jeg helt sjokk. Den dekte så sykt godt at huden min så photoshoppet ut, samtidig som den føltes lett ut på. Har aldri vært borti en så bra foundation noensinne før! Også sitter den som støpt i 24 timer, så det er helt amazing! Anbefaler den på det sterkeste!

Har du noen gang fått trussel brev eller at du har følt deg truet over noen hatere?
– Jeg har aldri fått noen trusselbrev, men jeg har fått en del creepy stalkerbrev. Heldigvis er det veldig lenge siden, og det har sluttet. Så det er jeg glad for. Men det var skikkelig ekkelt da det pågikk. Har fått en del stygge kommentarer opp igjennom årene, og en del som har sagt at de vil gjøre voldelige ting mot meg, og det er ikke akkurat særlig hyggelig. Disse har vært enkelthendelser, og dersom de hadde blitt mer alvorlige eller gjentatt seg hadde jeg ikke tvilt på å til politiet med en gang.

 

Hvordan får du sminken til å sitte hele dagen? Ser du legger ut snapper sent på kvelden og da sitter fortsatt sminken perfekt.. 
– Jeg bruker en sykt god setting spray som gjør at sminken sitter helt sinnsykt bra. Det er sjeldent jeg i det hele tatt trenger å tocuhe up i løpet av dagen. Setting sprayen jeg bruker finner du HER, og det er ikke uten grunn at den er ekstremt populær, for den er helt vilt bra!

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg