Trening med sminke

Jeg får veldig ofte en del kommentarer på at jeg trener med sminke, og folk som syns det er helt idiotisk. Så jeg tenkte å skrive litt om det. Noe av grunnen til at man trener er for å se bra ut, og hvorfor skal man da stå på treningssenteret og føle seg som en dass?

Jeg liker å legge vanlig sminke og se fresh ut – føler man seg bra klarer man også å yte bedre. Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig for folk å forstå?

En annen ting er også dette med svette. Alle mennesker svetter forskjellig. Noen svetter veldig mye, og noen svetter nesten ingenting. Jeg er av den typen som nesten ikke svetter uansett hvor hardt jeg trener.

Jeg har bokstavelig talt kastet opp under trening fordi jeg trente så hardt – og ikke engang da var jeg mer enn litt klam på ryggen. Anbefaler forresten ingen å trene så hardt at de kaster opp. Det skjedde med meg en gang, og det var mer enn nok. Haha!


(eneste som glinser i ansiktet mitt er highlighter 🌟⚡️ ) 

Husker da jeg trente med en venninne en gang, og hun ble helt sjokkert fordi jeg ikke svettet en dråpe fra ansiktet – mens det rant svette ned fra ansiktet hennes. Som jeg sa lengre opp; vi mennesker svetter forskjellig, og det er bare naturlig. Siden jeg ikke svetter fra ansiktet er det faktisk ikke noe stress å ha på sminke.

Så folkens; nå håper jeg vi seriøst kan roe ned på å sminke-shame andre, fordi de vil føle seg vel på trening 😉

8 kommentarer
  1. You go girl! 💁‍♀️Hvorfor ikke sminke seg når man trener, man vil jo føle seg vell og man får et ekstra kikk 💪

   Folk får slutte å legge seg borti alt som er 🙄
   Har man ikke noe pent å si /skrive. Holdt kjeft 🙄

  2. Haha ja rart andre bryr seg så mye om det. For min del bruker jeg ikke annet enn maskara på trening stort sett. Kroppen blir varmere når man trener og porene er mer åpne. Litt som å få huden puste når man sover. Du bruker jo nokså mye sminke stort sett sier du, så kan være noe å tenke på

  3. Make up should never be anybody elses business but the one wearing it! I HATE it when women say, in a smug way, “but I don’t like any girly shit like make up, jewellery, bling-bling etc”. and they say it as a way to put shame on you and make you feel bad about yourself. Nowadays I answer, just to annoy them “Well, I loooove make up and all the girly shit! The more the better!” Haha!! 😀

  4. Hei! Skikkelig fin blogg. Jeg har lyst till å bli blogger og bare lurte på om du også var populær på barneskolen?
   Klem stina2

  5. Så kult at du kommer med et ordentlig svar mot alle haterne! Du har så rett når det kommer til det med svette. I tillegg er det jo mange som føler seg utilpasse på treningssentrene så hvorfor ikke øke selvtilliten med litt sminke? ❤️❤️ Det eneste jeg synes var litt rart er det at man trener for å se bra ut. De fleste trener vel for å bli sterke og få en sunn hverdag?

  6. Bruker sminke når jeg trener sjæl, liker rett og slett og bruke det. Dette er noe som er helt opp til en selv.. det er som å si noe på at folk fikser håret, har fint treningstøy osv.. uvesentlig!

   Vi lever i 2019, stort sett alle kvinner bruker sminke. Dette burde da ikke være tabu lenger. Men vi lever jo i lille Norge, kanskje derfor.
   Bry dere om dere selv folkens, før man kikker på andre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg