Tjuvstarter julepyntingen

Flere enn meg som er i julestemning enda? I går snødde det her, og det bare boostet den allerede høye julestemningen min, hehe! Vi skal begynne å pynte huset så fort vi kommer hjem fra Gran Canaria, så jeg har allerede begynt å titte litt rundt etter inspirasjon.

Noe jeg plutselig innså er at vi ikke har juleservise. Vi spiser jo så mye julemat i hele desember, men vi har jo bare hvite plaine tallerkner! Så i går kveld begynte jeg å google rundt etter fine julserviser.

Først og fremst; holy shit så dyrt det er. Skal man ha fullt sett til typ 12 personer koster det 4000,- kr for kun middagstallerkner. Fikk helt bakoversveis jeg..  For det andre; herregud så sykt mange fine juleserviser som finnes!

Etter frisørbesøket i dag stakk jeg bort på kjøpesenteret for å se på de forskjellige juleservisene. Jeg hadde sett meg ut noen jeg tenkte at var lekre. Jeg syntes at settet fra Kahler var superlekkert. Men det ble liksom ikke “nok” for meg. Det meste av dekoren var midt på tallerkenen, så det hadde ikke syntes uansett siden man legger maten der.

Jeg endte opp med et superlekkert sett fra Royal Copenhagen som heter “Stjerne riflet”. Elsker gullkanten på det, konglene og granbaret som passer perfekt inn i vårt jule-skogstema og det luksuriøse designet. Jeg kjøpte inn nok til meg og Per Fredrik, så vi kan ha til middag og en kopp hver til kakao og te. Flere deler får jeg bare ønske meg til jul. Hehe!

Fant også et par ekstra kopper som er perfekt til kakao!

Innså nå at jeg hoppet rett inn i en voksen ting. Når ble jeg så voksen liksom? Ønske seg tallerkner til jul.. Haha. Men får være lov å være litt voksen iblant også! Juleservise er jo noe vi kan spare på til vi blir gamle, og som er så koselig!

11 kommentarer

Siste innlegg