Tidenes flause på God Morgen Norge!

I dag startet jeg dagen på God Morgen Norge sammen med Anita Hegerland og Vidar Villa. Vi snakket masse om Farmen Kjendis som snart begynner (18 februar). Jeg røpet blant annet en hemmelighet, som jeg har lyst til å snakke mer om i et eget innlegg senere i dag.

Måtte ha noen obligatoriske foran “God Morgen Norge” bildeveggen bilder, hehe!

Herlige Anita <3

Funfact: Jeg gjør alltid sminke og hår selv når jeg skal på tv. Er livredd for å la noen som helst andre gjøre sminken på meg, siden jeg er glad i litt over the top sminke. Haha!

Noe som ikke var liiiike fun er den selvbrunings-flausen jeg hadde gjort! Jeg sover aldri med selvbruning på hendene. Det påfører jeg alltid når jeg har stått opp, også har jeg det på bare en time. Vel siden jeg måtte opp 05:00 i dag rakk jeg ikke det, så jeg måtte ta på selvbruning på hendene mine i går kveld. Å herreguuuud de ble jo helt svarte. Hahahaahha!

Jeg ler meg ihjel av hvor ille det ser ut! Jaja, er man rosablogger er det innafor å komme på God Morgen Norge med spraytanhender, haha! Selv om det var rimelig flaut, haha!

Var så utrolig koselig å se både Vidar og Anita. Det er altfor lenge siden jeg har sett begge! Da vi var inne på gården lagde Vidar og Anita en sang sammen, som har blitt promo sangen for årets sesong, og når intervjuene med oss var ferdige fremførte Vidar sangen. Den er så fin og koselig!

Wenche hadde laget masse god mat, og etter sending ble det en liten matpause der blant annet Anita sang bursdagssang for meg siden jeg nettopp fylte år. Så koselig!

Hele sendingen kan dere se på TV 2 sumo. Vi er helt i slutten av sendingen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg