Tidenes fineste julebutikk!

Nå har jeg pyntet huset til jul helt siden sist jeg var innom her i går og skrev at jeg skulle pynte til jul. Jeg er ikke helt i mål enda, men det nærmer seg! Herregud så fint det blir. Gleder meg til å vise dere! Det er uten tvil verdt alle timene med pynting, hehe!

Før vi begynte å pynte huset i går, dro vi til en julebutikk jeg syns at er så utrolig fin. Rett og slett for å få inspirasjon, kjøpe litt julepynt og komme i skikkelig julestemning, og denne butikken skuffet ikke!

Jeg syns det er så fint med julebyer! Så endte opp med å kjøpe med tre stk. Har noen fra før av, så nå begynner det å bli en liten samling. Har skikkelig lyst til å fylle opp stua med masse julebyer. De er så magiske!

Hvor fin er ikke denne stolen forresten? Føler meg som queen of christmas. Haha!

Jeg ELSKER nøtteknekkere. De minner meg så mye om Barbie nøtteknekkeren, som var min favorittfilm når jeg var liten. Til den dag i dag ser jeg den fortsatt hvert år, og det er så koselig! Har begynt å samle på nøtteknekkere, og i år fikk jeg hele tre stykker av Per Fredrik. Så koselig!

Nå skal jeg snart pynte resten av huset. Mangler fortsatt å pynte opp alle tre juletrærne. Fikk plutselig lyst til å ha to juletrær i stua, så da ble det juletreet som vanligvis står ute satt inn, hehe! Ah, kjenner jeg blir så glad av å ha startet julen nå. Julen er helt magisk og det er ingen tvil om at vi alle trenger litt ekstra juleglede i år! ❤️

8 kommentarer

Siste innlegg