Tester Kylie LipKit fra Primark!!

Når jeg var på Gran Canaria i november var jeg innom Primark en tur, og i beauty avdelingen dems fant jeg noe som så ut som Kylie Lipkit. Altså, designet, navnet “Lip Kit” og hele stilen var superlikt Kylie Cosmetics sine Lip Kits, men neida disse var Primark design.

Så det er noe vi i beauty bransjen kaller en “dupe”. Jeg ble interessert i å se hvordan de var. Var de like bra som Kylie sine? Jeg plukket med meg et par kits, og i dag har jeg endelig fått testet de ut. Jeg ble ganske sjokka..!!!

Som dere kan se så er fargen heeeelt off fra pakken og det som ble på leppene mine. Den ble tørr etterhvert, men det tok ikke lang tid før den begynte å flake av og ble stygg.

Den på bildet under ligner litt mer på bildet. Men på pakken stod det “matte”, og den endte ikke akkurat opp som matt for å si det sånn. Denne hadde også den kjente vanilje duften som er på Kylie sine kits. Men denne også ble en stor skuffelse. Teksturen var ikke særlig bra, og det tok ikke lang tid før jeg bare ville ta den av.

Så var de verdt å bruke 4 euro på hvert sett? Tja. Det var gøy å prøve de ut. Men helt ærlig: man får det man betaler for, og her fikk man mye ræva produkt for en billig penge. Haha. Så disse kan jeg virkelig ikke anbefale. Kylie cosmetics derimot, det syns jeg at er veldig bra!

Forresten folkens. Siden jeg vet hvor lett det er å bli fristet til å kjøpe sminke fra influencere som man ser opp til, vil jeg bare legge til en liten advarsel. På ebay er det maaange som selger falske kopier (ikke dupes, men kopier) av alle mulige sminkemerker som KKW, Kylie Cosmetics, Jeffree Star, osv.

Disse kopiene inneholder ofte farlige ingredienser, og jeg har hørt om jenter som har fått store skader i ansiktet fordi de brukte falske produkter. Ikke gå på samme smellen. Skal du kjøpe sminke på nett må du være sikker på at du handler hos butikker du kan stole på, og ikke bare noe fake shit fra eBay.

Jeg har sett så mange dokumentarer om dette, så derfor føler jeg det er viktig å si ifra til dere som leser  bloggen min. Det siste jeg ønsker er at noen av dere noensinne føler dere presset til å ha det nye sminkepalettet eller leppestiften fra en influencer, også falle for fristelsen ved å kjøpe på eBay. eBay har en del bra ting, men sminke er sjelden en av de.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg