Tanker om julen 2020

Vipps så var vi plutselig i desember! Eller, plutselig er vel å overdrive ekstremt. 2020 har jo virkelig føltes ut som 5 år stappet inn i et år. Er så rart å tenke på at det kun er 9 måneder siden hele verden ble snudd på hodet. Det føles ut som mye lengre. Det har vært et år som vi alle kommer til å huske. På godt og veldig vondt.

Nå er det kun en måned igjen av året og jeg har lyst til å gjøre det beste ut av den måneden. Desember er en magisk måned, og selv om vi ikke får feiret som vanlig, er det absolutt fullt mulig å få en måned fylt med glede, julemagi og fine stunder!

Her i huset har vi virkelig kicket igang desember. På mandag ble jeg endelig ferdig med pakkekalenderen til Per Fredrik. Litt i siste liten i år, hehe! Så nå er det fullt av pakker under treet som er til pakkekalenderene våre.

Chloe har selvfølgelig også kalender! Hun har en under dette treet, også et par under det andre som jeg også har flere kalendere under. Det er så koselig å stå opp om morgenen å pakke opp gaver sammen. Hver dag er som en liten julaften, hehe!

Vi har også kicket igang en av de andre tradisjonene vi har, og det er å se en ny julefilm hver kveld. Vi tyvstartet litt på mandag og da så vi “Hjemme alene”, også har vi sett “The night before” og “office christmas party”. Elsker julefilmer som er skikkelig morsomme!

Også har vi selvfølgelig spist masse julemat. Vår go-to julemiddag er medisterkaker, ertestuing, kålrotstappe, gulrøtter, rosenkål og peppersaus med brunost, blåbær og ripsgele. Smaker så sinnsykt digg!

Uansett. Vi er i alle fall i julestemning og er klare for en magisk jul. Etter noen dager borte fra bloggen kjenner jeg at jeg er klar til å dele masse juleglede her igjen også. Trengte rett og slett noen dager borte fra bloggen for å hente meg inn litt igjen og samle inspirasjon.

Er jo ikke akkurat sånn at man blir veldig inspirert av å bare sitte inne i huset hele tiden, slik vi blir bedt om nå som det er korona lockdown.. Men man får bare gjøre det beste ut av det! Jeg gleder meg i alle fall til resten av desember og masse juleglede!

5 kommentarer
    1. Kan du værsåsnill gi meg linken til pysjen?❤️Finner den ikke🤔Takk på forhånd🥺❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg