Syke rykter! Drøye fans! StinaLashes? Rare allergier? – Ukens spørsmål #241

annonse – StinaLashes, kicks, nelly, DM, bubbleroom

Hvilke TV-programmer ville du vært med i?
– Oi, jeg kommer faktisk ikke på noen som helst reality programmer jeg ville vært med på. Nå har jeg jo vært på Bloggerne, og det er det eneste jeg noensinne har hatt lyst til å være med på.

 

Er du og søsteren din lik hver deres foreldre, eller hva sier de som kjenner dere?
– Nei egentlig ikke. Føler vi alle er ganske forskjellige. Hehe! Søsteren min og jeg er jo totalt forskjellige når det kommer til det meste i livet, men vi går jo veldig godt overens fordet da. Så man er jo ikke akkurat nødt til å være like for å gå bra sammen.

 

Er det PF eller du som blir spurt om bilder e.l når dere er ute sammen?
– Som regel hvis det er jenter er det meg de spør, og gutter spør Per Fredrik. Kommer også ann på alderen, men ofte blir vi spurt begge to også. Hehe!

 

JAKKEHER

 

Hva er det rareste / sykeste ryktet du har hørt om deg selv?
– Her om dagen fikk jeg melding fra en venninne “Har du blitt jøde????”. Da hadde det vært fullt kaos på Jodel om at jeg plutselig hadde blitt jøde. Lo godt av de skjermbildene jeg fikk av henne for å si det sånn. Wow så mye rart folk finner på. Og nei; jeg er ikke jøde (er ingenting galt med å være jøde heller altså, er bare ikke min greie). Er fortsatt ateist.

 

 

Hvilken setting spray bruker du?
– Jeg har testet en del forskjellige, og kommet frem til en favoritt som jeg har nesten tvingt alle venninnene mine til å kjøpe fordi den er så sinnsykt bra. Den gjør at pudderet og foundation smelter sammen, og ser dødsbra ut. Også holder sminken seg som støpt hele dagen og hele kvelden. Jeg bruker mye sminke, og jeg trenger kun å ta på bittelitt pudder sent på dagen når jeg bruker denne, så det sier jo sitt. Setting sprayen finner du HER.

KJOLEHER (60% RABATT NÅ!)

 

Pleier du alltid å pynte deg? Eller er det dager du bare duller rundt i en track suit?
– Jeg elsker å pynte meg og ha på fine klær og sminke, og det er sjelden jeg går ut uten det. Når jeg er hjemme derimot varierer det veldig hva jeg har på meg. Men du kommer aldri til å se meg i en grå joggebukse med fett hår for å si det sånn, hverken hjemme eller ute!

 

Hva tenker du om mennesker med fregner?
– Jeg syns det er sykt fint! Jeg pleier å få det litt på kinnbena når jeg tar solarium, og jeg digger det! Det er jo ikke så vanlig på verdensbasis med fregner, så om du har det er du virkelig spesiell på en nydelig måte!

JAKKEHER

Hva er det drøyeste en fan har gjort eller sagt til deg?
– Komme hjem på døren min for å spørre om selfies. Det er ikke noe som er direkte “farlig” at unge jenter gjør. Men det er jo i mitt private hjem da, så det føles jo veldig ubehagelig, og det er jo virkelig ikke greit.

 

Når blir StinaLashes vippene til salgs igjen?
– De kommer til salgs igjen i dag! Klokken 18:00! Meld deg på nyhetsbrevet så får du 20% rabatt i dag når de kommer ut! Meld deg på nyhetsbrevet HER.

 

Er du allergisk mot noe?
– Ja, jeg har to allergier som jeg vet om og de er temmelige merkelige. Den ene er at jeg ikke tåler hvitløk. Hvilket er kjipt fordi jeg ELSKER hvitløk, spesielt aioli og alle slike ting. I tillegg til at det blir brukt i nesten ALL mat, så jeg må hele tiden ta sjanser. Men ja, om jeg spiser hvitløk eller puster inn veldig sterk hvitløk får jeg veldig vondt i leddene i kroppen.

Den andre tingen jeg er allergisk mot er jordskokk. Det brukes ikke så mye i vanlig mat, så jeg merker ikke det så ofte. Men jordskokk suppe er en av mine favoritt-retter, og det er så kjipt at jeg ikke kan spise det! I det siste har jeg også begynt å bli skikkelig dårlig om jeg spiser retter som inneholder trøfler. Teit med allergier! Kunne jeg ikke heller vært allergisk mot ting som enkelt kunne taes vekk fra rettene? Å fjerne hvitløk fra dressing og sauser på restaurant er jo umulig!

LUEHER
JAKKEHER

 

Siden kommentarfeltet mitt er stengt, åpner jeg snapchat neste søndag så dere kan sende inn spørsmål 💗

SNAPCHAT: STINABLOGG

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg