Sunne pannekaker med kylling og avokado!

Vet du ikke hva du skal ha til middag i dag? Da bør du prøve ut denne oppskriften! Dette er grove pannekaker med kylling og grønnsaker. Super enkelt, men utrolig godt og sunt!

Som topping brukte jeg ferdig kylling. Pakken kjøpte jeg på Meny. Det er kylling med soltørket tomat. Den er både saftig og god, og stor bonus at man slipper å lage den fra bunnen selv.

Jeg hadde også på små tomater (de på bildet er uten tvil min favoritt, og de har skikkelig god smak), avokado (cirka 1/2 per porsjon), philadelphia light og hjertesalat (denne typen salat smaker 100x bedre enn typ isbergsalat som er super bitter i smaken).

Jeg pleier å lage en stor porsjon, så jeg kan legge pannekakene i en boks i kjøleskapet og spise senere. Denne oppskriften er til cirka 6 store pannekaker.

Dette trenger du til pannekakene: 

2 ss smeltet smør
5 dl lett melk
3 egg
2 dl sammalt hvetemel, finmalt
1 dl hvetemel
1/2 ts salt

Bland sammen smør, egg, melk og salt. Rør inn melet. La svelle i 10 min. Selv gidder jeg aldri å vente, men kjør på om du gidder. Stek pannekakene og avkjøl de på rist. Deretter smører du philadelphia på pannekakene, legger på salat, kylling, oppskåret avokado og tomater.

Håper det smaker!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg