Strikke mens man gå på tredemøllen??

Siden nyttår har jeg trent masse på tredemølla. Det er jo så utrolig deilig trening! Merker hvor stor forskjell det har hatt å si på den fysiske formen, og hvor bra det er for psyken. Jeg går fort 1-2 timer på mølla hver dag, og storkoser meg me det.

Men jeg har to triks som gjør at det faktisk lar seg gjøre. For hvis jeg kun skulle gått på mølla, og ikke gjort noe annet hadde det sagt stopp etter 10 min. For da hadde jeg både kjedet meg og merket at jeg var sliten mye tidligere.

 

Så det første trikset jeg gjør er å alltid se på en serie. Akkurat nå ser jeg på criminal minds. Jeg har en regel om at jeg ser kun den serien når jeg går på mølla, så om jeg vil se på den serien er jeg nødt til å trene samtidig.

Den andre tingen jeg gjør er å strikke. Det gjør virkelig at jeg får fokuset på noe annet, og da flyr virkelig tiden avgårde. Det er jo ikke uten grunn at jeg gidder å gå på mølla så lenge, og det forklarer også hvorfor jeg har strikket sånn 15 gensere siden jeg lærte meg å strikke i oktober, haha.

For å klare og strikke mens jeg går på mølla pleier jeg som regel å gå i 5-6 km i timen, også strikker jeg ikke de aller største delene av et plagg. Jeg kan strikke selve bolen, armene, eller stykker til cardigans, men en hel svær genser med både armer og bol blir litt for mye å hold mens jeg går.

Også pleier jeg å ha garnnøstene i en kurv foran mølla mens jeg går, så det holder seg samme sted og det gjør det lett for meg.

Så om du vil komme i bedre form vil jeg absolutt anbefale å strikke mens du går på mølla. Det kan enkelt gjøres på gymmet også. Og om du føler deg litt ukomfortabel med å gjøre det, fordi du er redd for at folk skal stirre, må du bare huske på at ALLE bryr seg kun om seg selv på treningsstudioer.

Alle er så i sitt eget hode når de trener, at det er sjeldent at folk bryr seg mer enn i et par sekunder. Kanskje titter de bort og tenker at skal slenge med seg strikketøyet selv neste gang? Hvem vet! Det viktigste er at du finner noe som gjør at treningen blir morsom og føles lett for deg!

 

Håper du fikk lyst til å teste dette selv. Jeg kan love deg at det er mye lettere å få til enn du tror!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg