Stenger kommentarfeltet

Den siste tiden har jeg slitt en del med psyken, og det har jeg vært åpen med dere om. Å være blogger kan være det beste yrket som finnes, men det har også en stor bakside. Nemlig alt hatet.

Jeg får daglig høre hat om meg selv enten det er i kommentarfeltet her på bloggen, jodel, kvinneguiden, diverse instagrammere, osv. Det er mye for en person å takle.

Så derfor sier jeg stopp. Nå nekter jeg å la alt hatet få en plass i livet mitt.

Så nå stenger jeg kommentarfeltet her på bloggen, jeg har blokkert samtlige nettsider fra google chrome nettleseren min og en haug instagrammere. Nå gidder jeg ikke å se dritten mer. Det kommer alltid til å være folk som snakker dritt om meg, men det mitt valg om jeg vil høre på det eller ikke.

 

Dessverre gjør dette at jeg ikke kommer til å få med meg deres positive kommentarer også. Så det er trist! Men innboksen min på instagram er fortsatt åpen, og der har jeg mye kontakt med dere som er bare er herlige og gode. Det setter jeg veldig stor pris på, og det betyr mye for meg!

 

Uansett. Håper dere forstår hvorfor jeg stenger kommentarfeltet. Det er jo et ganske drastisk tiltak, men slik psyken min er nå er dette det eneste rette for meg.

 

Forresten; en liten sidenote. Er på 1 plass på blogg.no i dag. Så det er skikkelig stas! 😃

0 kommentarer

Siste innlegg