10 Spørsmål og svar

Hvor gammel er du om 5 år?
– Da er jeg 31, snart 32. Herregud måtte faktisk tenke meg om, for jeg tenkte automatisk 30. Haha. Henger litt etter.

 

Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?
– Siden det fortsatt er tidlig på kvelden er det Chloe. Per Fredrik og jeg har alltid kjærestetid på kvelden, selv om vi er mye sammen ila dagen. Men ja, Chloe er den jeg har vært mest med i dag. Hun ligger alltid på stolen ved siden av meg når jeg sitter på mac’en, og det er så koselig!

 Hvor høy er du?
– 160 cm. Folk blir alltid overrasket når de møter meg, fordi de tror jeg er mye høyere utifra bildene på bloggen. Er bare flink til å posere og passe på kameravinklene, hehe!

 

Hvilken film så du sist?
– Fred Clause. Den så jeg i desember. Per Fredrik og jeg har en fast tradisjon om at vi ser en julefilm hver dag i desember, så da ble det mange filmer. Nå går det bare i serier, hehe!

 

Hvem ringte du sist?
– Mamma. Skravlet med henne i går kveld.

 

Hvem ringte deg sist?
– Søsteren min.

Hva stod det på den siste meldingen du fikk?
– “veldig kjedelig når du hadde tatt deg bryet med å sende”. Var fra en venninne jeg hadde sendt julekort til, som posten har gjort en blemme og ikke klart å levere til. Er så kjedelig når posten ikke klarer å levere. Det er ikke den eneste som jeg har hørt det fra i år!

 

Foretrekker du å ringe eller sende sms?
– Ringe. Jeg hater å skrive meldinger, spesielt om det er masse meldinger frem og tilbake. Korte beskjeder er ok, men lange samtaler; hell no. Jeg plukker mye heller opp telefonen. Pleier også å sende talemeldinger til venner når jeg ikke ringer de. Gidder bare ikke å bruke 100 år på å skrive lange meldinger når det er så mye lettere å ringe / bruke talemelding.

Hva er ditt favorittsted?
– Meloneras på Gran Canaria. Det er ingenting som slår det å ligge langs bassengkanten og nyte solen sammen med Per Fredrik.

 

Hvilket sted foretrekker du minst?
– Dubai kanskje? Har aldri vært der, men fy for et drittsted. Det ser kanskje amazing ut, men det er bygget av moderne slaver og de bryter så ekstremt mange menneskerettigheter at jeg blir helt kvalm.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg