Spontan øyhopping!

På fredag dro Per Fredrik og jeg på en spontan øyhopping. Vi hadde planer om å finne på noe denne dagen, men vi visste ikke helt hva. Stavern hadde vi allerede vært et par ganger i sommer, så det fristet ikke så mye. Så vi tittet litt rundt på google maps til vi fant et sted som het Veierland.

Per Fredrik hadde vært der som liten, så han husket at det gikk en ferge dit og at det var et koselig sted. Etter litt googling fant vi rutetider og dro avgårde!

Båten gikk fra Engø, mer presist (  59°08’50.9″N 10°19’06.0″E  ) om man vil vite 100% hvor båten går fra, kan du bare plotte inn det på google maps. Når vi kom på parkeringen på Engø slet vi nemlig litt med å skjønne hvor båten gikk fra, hehe!

Man betaler forresten ombord med kort, så du trenger ikke å tenke på billetter på forhånd. 

Vi kom oss i alle fall på fergen. Det var en 10 minutters tur over til Veierland. Jeg har ikke vært på båt på superlenge, så det var gøy å være på noe annet en gigabåter / store ferger. Håret blåste til alle kanter, den friske havbrisen og utsikten. Magisk!

På Veierland var det så koselig! Alle husene hadde superfine fronthager, vi fant til og med et mini bibliotek, og det var generelt skikkelig idyllisk der ute. Minte meg litt om “neste sommer” type location.

Vi gikk først til Villa Veierland for å spise, men da vi kom dit fikk vi beskjed om at det var stengt siden det hadde vært vannbrudd og at de åpner halv to. Så da tenkte jeg at vi heller kunne gå tilbake dit etterpå, men innså fort at det dama hadde surra når jeg husket at klokken allerede hadde passert tre. Haha, super weird.

Vi endte opp på “Dagros” hvor vi spiste litt mat, og jeg tok typ 2 slurker av en corona. Smakte ikke like godt lengre. Er noe med navnet.. Hahaha! Uff, daddy joke of the year.

      

Hadde et lite mermaid-moment nede på stranda. Var altfor kaldt for å bade eller vasse, men var deilig å være nede på stranda fordet!

Slik sommerdager som dette er så koselige! Har lyst til å gjøre øyhopping flere ganger, for dette ga mersmak! Det er jo så mye forskjellig å utforske her i Vestfold, og jeg vil virkelig bli kjent med bostedet mitt!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg