Spennende og nytt prosjekt i hagen!

På lørdag var pappa og et par kompiser av han her, og vi brukte hele dagen på å sette opp en platting i hagen. Oppå den plattingen her kommer det snart noe veldig spennende. Skal ikke røpe hva enda, tenkte dere kunne få lov å gjette!

Plattingen er ganske stor, den er på cirka 16-17 kvadratmeter, også står den midt i hagen. Så man kan se hele hagen (med unntak av verandaen selvfølgelig, siden den er på andre siden av huset), og man kan se ned til sjøen derfra. Så det er den perfekte plassen til det jeg skal ha der.

Frem til det jeg skal ha oppå kommer, har jeg bare satt stolene som stod i hagen oppå den og pyntet litt med blomster. Så det ikke skal bli heeeelt tomt der. Hehe!

Skal også fjerne den svarte plasten inntil muren som stikker opp og shine opp rundt. Men nå har det vært så mange prosjekter rundt i hagen som jeg har måttet ta først, så det har jeg ikke rukket å gjøre enda.

Legg forresten merke til klatrehortensiaen inntil veggen. Den har blitt så gigantisk! Blir like overrakset hvert år når jeg ser hvor stor den blir med blomster og blader. Om vinteren er det bare grenene som står igjen, så da ser det så puslete ut i forhold, hehe!

Så; klarer du å gjette hva som skal oppå plattingen?

20 kommentarer

Siste innlegg