Slik pyntet jeg julebordet!

I dag har vi hatt besøk av litt familie på en julebrunsj. Siden vi ikke feiret med familie i går, passet det perfekt å få besøk av foreldrene mine, tantebarna mine og bestemoren min.

Vi lagde jo utrolig mye mat i går, så i dag ble det en liten “reste-lunsj”. Med masse kalkun, ribbe, waldorfsalat, medisterkaker, rødkål, rundtstykker. Er så godt med sånt “dager derpå”, altså dagen etter feiringen, hehe!

Også hadde mamma laget riskrem så da ble det desserten, sammen med sugar cookies, pepperkaker og marengs. Nam!

Siden det var familietid la jeg rett og slett fra meg kameraet når de kom. Men jeg rakk å knipse noen bilder av bordet ferdig dekket før de kom.

Jeg syns det er så gøy å pynte opp stuebordet når vi skal ha middagsgjester. Velger alltid et tema, og i år ble det julebyer. Så jeg plukket frem en del av julebyene og satt de rundt på bordet. Det ble stas for tantebarna! Og ikke minst de voksne, hehe!   

Viktig med god korona avstand. Så jeg hentet de ekstra platene til bordet sånn at jeg fikk dratt det ut til full lengre. Antibac’en stod på kjøkkenet så alle kunne bruke flittig. Vi er så heldige med at vi fortsatt kan leve så fritt, så det er viktig å være flinke så vi alle kan leve noenlunde fritt fremover ❤️

Hvor fint er ikke dette glasset? Disse er arvegods fra pappa sin side av familien, og jeg har en serie med slike med S på også noen med mønster som er samme type glasset. Syns de er så fine!

I år har jeg kjøpte en haug med julebyer så neste år har jeg lyst til å ha et langbord som er en svær juleby med masse bomull som ser ut som snø, og julebyer spredd rundt så alt ser ut som en stor juleby. Det tror jeg at kan bli skikkelig fint!

Rett etter familien dro hoppet jeg inn i julepysjen. Frem til nyåret skal jeg leve i julepysj. Hvem prøver jeg å lure, altså, jeg har levd i julepysj siden 10 november. Er ikke sånn at jeg plutselig tok den på for første gang i år nå. Enda godt at jeg har sånn 10-15 forskjellige julepysj sett, så jeg kan bytte de forskjellige pysjene, hehe!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg