Slik pakker jeg inn julegavene i år!

I dag er den store julegave dagen. Jeg trodde jo at jeg var i god rute når jeg handlet ferdig masse gaver på black friday, men der tok jeg feil! Til å være så strukturert og glad i lister som jeg er, jeg er jo tross alt #ListaStina, hhahaa, så har jeg feilet på julegavelisten i år.

Så jeg startet dagen i dag med å handle en hel haug julegaver, kom hjem og har pakket inn alle. Og hva skjer når jeg endelig er ferdig? Da kommer jeg på den ene etter den andre som jeg har glemt bort. Haha. Er det mulig?

Før jeg drar ut igjen for å handle siste rest (om jeg klarer å huske alle nå da, haha). Så tenkte jeg å vise dere årets innpakning! I år var jeg veldig inspirert av den litt mer gammeldagse julen, med masse rødfarger, bil med juletre på toppen og masse glossy sløyfebånd. Love it!

Chloe var så kosesyk mens jeg holdt på. Hun satt seg seriøst oppå gavepapiret og fanget mitt hele tiden for å kose, hehe! Hun er så skjønn. Var jo tross alt borte fra henne noen timer på starten av dagen i dag. Haha. Den lille bærta er litt for avhengig av mamma’en sin!

Ble de ikke fine? Nå er det bare en haug igjen som gjenstår. Haha! Føler to-do listen min i julen bare er en vits. Så fort jeg tror at jeg kan krysse av noe, så husker jeg noe jeg må gjøre også vipps så var jeg bare halvveis. Tipper jeg ikke er den eneste som føler at julen kan være litt stressende og det kan bli mye kaos. Så da er det viktig å bare senke skuldrene mellom slagene!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg