Slik organiserer jeg hagejobbingen

Jeg elsker å ha en hage som er velstelt og fin, og som dere vet er stappfull med blomster. Siden jeg har lagt både svetteslanger og bark slipper jeg unna mye av den kjedelige delen med hagejobbing. Men jeg må fortsatt klippe av døde knupper, fjerne det lille av ugress som kommer, klippe plenen, generelt shine over blomstene, og litt til.

Vanlig vedlikehold rett og slett. Men jeg har merket en ting; det er sykt vanskelig å holde orden på hva jeg har gått over og hva som gjenstår å shine over. Noen ganger kommer jeg bare ut i hagen også shiner jeg over de blomstene jeg legger mest merke til, også kan det plutselig gå to uker siden sist jeg gikk over tomatplantene… Hehe..

Så derfor har jeg laget meg et lite kart over hagen, der jeg har delt inn i 7 forskjellige soner. Jeg brukte bare et dronebilde jeg tidligere har tatt også delte jeg inn i soner i photoshop. Men du trenger overhodet ikke å gjøre det så avansert om du vil gjøre det selv. Tegn opp et enkelt kart av hagen som du selv forstår.

Så når jeg skal holde på i hagen begynner jeg bare på sone 1, også fortsetter jeg videre nedover lista. Neste gang jeg skal holde på i hagen starter jeg bare på det tallet jeg avsluttet på sist. Det går også ann å dele opp sånn at man gjør en sone for hver dag, men siden vi bor i Norge og det regner i hytt og pine er det ikke noen garanti for at man faktisk kan gå over de enkelte sonene på de dagene man har lyst.

Hvor genialt er ikke dette? Elsker å være organisert på alt her i livet, og dette kommer til å gjøre hagejobbingen mye mer organisert og lett!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg