Slik kommer du igang med treningen!

annonse – evo, bubbleroom

Ikke kommet igang med treningen enda? Da skal jeg gi deg et lite dytt på veien, og lære deg noen triks som også gjør at du vil fortsette i lang-lang tid!

La oss starte med hvorfor: Hvorfor vil du trene? Hva ønsker du å få ut av det? Ønsker du å gå ned i fett, øke muskelmasse, orke mer i hverdagen, øke selvtilliten, bli sterkere fysisk og psykisk, eller kanskje alle tingene? Skriv ned et notat på telefonen din med minst 5 gode grunner til å trene. Hver gang du føler deg umotivert til å trene titter du på det notatet, for å minne deg selv på hvorfor du begynte og hvorfor det er viktig for deg.

Gjør noe du liker  – Da jeg gikk på ungdomsskolen hatet jeg trening og gym mer enn alt i verden. Ganske sykt, eller hva? Grunnen til det var at vi hadde ekstremt mange fotballentusiaster i klassen, og vi endte alltid opp med å spille fotball. Å være en bitteliten jente ute på banen når gutter sparker ballen drithardt er seriøst så skummelt at jeg gråt av redsel i 7. klasse da jeg ble tvingt til å stå i mål. Haha. Uff. Anyways. Da jeg begynte på VGS fikk vi alltid lov til å velge mellom tre forskjellige ting som rulerte.

Jeg oppdaget fort at jeg elsket trening! Jeg likte både innebandy, styrke, sprint og dans. Det var jo så gøy! Kunne trening virkelig være gøy? Jeg gikk faktisk fra å ha en 2’er i gym til en 5’er. Det sier sitt. Så om du ikke liker trening. Eksperimenter og prøv nye ting! Plutselig finner du noe du liker, og trening blir noe du ser frem til versus noe du hater.

HOODIE – HER

Sted – Når du skal trene er det viktig at du gjør det på et sted du liker, og som du føler deg trygg og hjemme. Jeg for eksempel syns det er gørr kjedelig å gå på en tredemølle i 40 minutter, men jeg elsker å komme meg ut i skogen! Helt siden jeg flyttet til Oslo for snart 5 år siden har jeg kun trent på Evo. Uansett om jeg bodde på Grunerløkka, Frogner, Majorstua eller her i Sandefjord har alltid Evo vært et sted der jeg føler meg hjemme. De har alltid sykt godt utvalg av utstyr, også er det heller ikke masse masete folk som jobber der som gjør at du nesten blir beglodd. Ikke minst er det billig.

Nå kan du forresten trene GRATIS på EVO i 14 DAGER, uten forpliktelser! Klikk deg inn HER for å se tilbudet! 

TIGHTSHER
GENSERHER
TRENINGSBHHER

Sett deg et mål – Hvor vil du være fysisk om 6 måneder? Sett deg et mål som du skal jobbe mot. Det kan være at du skal gå ned x antall kilo, løfte x antall kilo i knebøy, løpe 5km på x antall minutter, osv. Sett deg et mål som gjør at det kiler i magen.

Treningsdagbok – Det finnes utallige apper og bøker der ute som du kan bruke til å logge treningsøktene dine, og her må du bare prøve deg frem for å finne noe som passer deg. Skriv ned en logg på styrkeøkten din, løpeøkten din eller hva enn du trente. Skriv ned nøyaktige tall som enkelt kan måles, sånn at du kan se progresjonen din fra uke til uke. Dette gir skikkelig motivasjonsboost!

SPORTSBHHER
TIGHTSHER

Ikke legg deg ned – Det dummeste du kan gjøre når du kommer hjem fra trening er å legge deg rett ned på sofaen. Det frister nok helt sinnsykt etter en lang og slitsom dag på jobben. Men når du først legger deg ned er det så utrolig vanskelig å komme seg opp igjen. Ha som vane at du trener rett før eller rett etter jobben. Da er det mye enklere å få det gjort!

 

Lykke til folkens! La 2019 bli det året du kommer i ditt livs beste form! 👊🏼⚡️💗

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg